Artdeco Skin Yoga Face

Beauty door Redactie

Skin Yoga Face is de naam van de nieuwe collectie van het cosmeticamerk Artdeco. De collectie staat in het teken van Yoga: je huid moet namelijk lekker kunnen ontspannen. De crème moet zorgen voor een betere zuurstoftoevoer, de huid beschermen tegen de zon (zodat je minder snel verbrandt) en geen trekkerig gevoel na het zonnen overhoudt.

De crème is geschikt voor alle huidtypen. En... er zit ook nog eens een zelfbruiner in verwerkt, voor als je extra snel bruin wilt worden! Er zitten veel aparte ingrediënten in verwerkt, namelijk: kombucha, roukou-olie, shiitake, witte thee, lotus, gingko biloba, guarana en granaatappel. Deze ingrediënten zorgen voor een lekkere en subtiele geur.

Om te beginnen is er de nieuwe Tinted Moisturizer (getinte dagcrème) met SPF 15, geschikt voor alle huidtypen en is verkrijgbaar in drie kleuren. Bestaande uit nummer 3, 5 en 7. De crème is erg fijn en zorgt ervoor dat je huid niet droog en trekkerig wordt. Het maakt niets uit welke huidskleur je heb; het kleurtje wat erin is verwerkt, sluit goed aan bij je huid en ziet er heel natuurlijk uit. Je krijgt er dus geen plamuurlaag van!

De collectie houdt niet bij de drie getinte dagcrèmes op, er is ook de Sun Protection SPF 20. Dit is een zonnebrand die je beschermt tegen de felle zon. In de crème zit Aloë Vera verwerkt waardoor het lekker koel aanvoelt en de huid beschermt tegen irritaties en roodheid.

De Artdeco producten zijn te koop bij de schoonheidsspecialist. De Tinted Moisturizer SPF 15, nummertje 3, 5 en 7 kosten €19,50 per stuk. En de Sun Protection Fluid SPF 20 kost ook €19,50.

door Danique