News

Dit zijn alle koppels van Temptation Island VIPS 2019

We hebben de afgelopen weken een hoop gespeculeerd en informatie verzameld over de mogelijke koppels die de ultieme relatietest Temptation Island VIPS 2019 aangaan. En dat hebben we allemaal toch even goed uitgevogeld, want op de Facebookpagina van Temptation Island RTL werd gisteren een video geplaatst met daarin alle koppels die het eiland betreden vol verleiding en de koppels die meedoen hadden wij natuurlijk allang gespot. En dit zijn ze...

Na het ietwat slaapverwekkende normale Temptation Island seizoen van dit jaar zijn we helemaal klaar voor wat spanning en sensatie in het gloednieuwe Temptation Island VIPS 2019 seizoen. Over minder dan drie weken is het eindelijk zover en mogen we weer genieten van misleiding, verleiding en spraakmakende kampvuren. 

De koppels
Dit jaar heeft Temptation Island VIPS 2019 weer vier bekende koppels weten te vinden. Dit jaar start het VIPS seizoen dus niet met drie bekende koppels, maar met vier. Bekijk hieronder de video en bekijk of jij alle koppels herkent. 

Wie zijn alle koppels precies en waarvan zijn ze bekend?
Fabrizio en Pommeline

Dit getatoeëerde koppel ken je hoogstwaarschijnlijk uit eerdere seizoenen van Temptation Island waar ze beiden meededen als verleiders. Daarnaast zijn ze ook niet vies van vieze plaatjes tatoeëren in Just Tattoo of Us Benelux. Fabrizio en Pommeline maakten vorig jaar nog bekend dat ze wilden trouwen. Was Temptation Island VIPS voor het koppel het beslissende ja-woord?

Thomas Cox en Yasmin
Thomas Cox en Yasmin, ook wel bekend op Instagram als yazzierose, zijn beiden YouTubers. Thomas Cox ken je wellicht van Concentrate.

Damian Diepenveen en Shirley Christina
Damian Diepenveen kennen we van de spin-off van Oh Oh Cherso genaamd Oh Oh Daar Gaan We Weer. De reality-personality doet mee met zijn vriendin Shirley.

Channah en Quentin
Channah en Quentin kennen we natuurlijk uit seizoen 3 van het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Kort geleden werd er bekend gemaakt dat Channah en Quentin een kindje verwachten. Hoe ze dit met Temptation Island VIPS regelden lees je hier.

We zijn er ondertussen achter dat een van de koppels de ultieme relatietest niet heeft overleefd. Welk koppel dat is, dat lees je hier.

De verleid(st)ers
Op het Temptation Island VIPS eiland lopen natuurlijk ook een hele knappe mensen rond die de relaties proberen te verzieken en de innerlijke cheaters te ontmaskeren. Benieuwd naar alle sexy mannen? Dat doe je hier. Wil je zien welke vrouwen de mannen hun hoofd op hol gaan laten slaan? Dat check je hier.

Scoor nu een GRATIS JBL GO+ met deze JBL kortingscode!


Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook