Celebs

Kylie Jenner is nu ook begonnen met vloggen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze actrice ziet een Friends-reünie wel zitten, Kylie Jenner is nu ook begonnen met vloggen, Mezdi van Temptation Island heeft een nieuwe look en is onherkenbaar en Liam Payne zegt dat One Direction vergif was. 

Deze actrice ziet Friends-reünie wel zitten
Is Friends nog steeds jouw favoriete serie? Iedereen hoopt op nieuwe Friends-afleveringen en zelfs Jennifer Aniston (Rachel in de serie) ziet het wel zitten om terug te keren. Tegen Ellen DeGeneres zei Jennifer: "Waarom niet? Luister, ik heb je dit al eerder verteld. Ik zou het doen." Ook denkt de actrice dat haar ex-collega's een Friends-reünie wel zien zitten. "De meiden zouden het doen en ook de jongens, dat weet ik zeker. Alles kan gebeuren," aldus Jennifer Aniston. Fingers crossed dat we in de toekomst nieuwe Friends-afleveringen kunnen bingewatchen. 

via GIPHY

Kylie Jenner is nu ook begonnen met vloggen
Altijd al benieuwd geweest hoe een dag van Kylie Jenner eruit ziet? Lucky you, want Kylie is namelijk begonnen met vloggen! Fans waren heel erg benieuwd hoe haar kantoor eruit ziet en toen kwam ze op het idee om een hele dag alles te vloggen. Zo komt haar schattige baby girl Stormi ook nog even voorbij, neemt ze je mee naar haar kantoor en naar fotoshoots. Enne, het blijft niet bij die ene video. Kylie laat namelijk weten dat er nog meer video's aan komen. Kan ze nu ook 'Vlogger' op haar cv zetten. 

Mezdi heeft een nieuwe look en is onherkenbaar
Mezdi ken je natuurlijk van Temptation Island en Ex On The Beach: Double Dutch, maar je herkent hem nu niet meer terug. Hij heeft zijn gemilimeterd haar namelijk omgeruild voor een nieuw kapsel. Hij heeft zijn haar iets langer laten groeien en de bovenkant nu geblondeerd. Enne, daarnaast heeft hij nu ook een snorretje en een klein baardje. Wat vind jij leuker? Zijn oude look of zijn nieuwe hairdo? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CONCEPT R (@concept.r) op

Jim Bakkum deelt sexy foto van zijn afgetrainde lichaam 
De Nederlandse Magic Mike, Onze Jongens, krijgt een vervolg en daarvoor moest Jim Bakkum natuurlijk weer flink trainen om zo'n sexy afgetraind lichaam te krijgen. En te zien op zijn Instagram is hij heel erg goed op weg. Hij heeft daar namelijk een voor- en nafoto gedeeld en showt zijn sexy afgetrainde lichaam. Wij kunnen nu echt niet meer wachten op het vervolg van Onze Jongens *heart eyes*. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Love Island' Melany had een relatie met deze Temptation Island-verleider
Melany ken je van je nieuwe verslaving Love Island en ze is net zoals alle andere kandidaten op zoek naar de ware liefde. Maar voordat ze aan het programma meedeed had ze een relatie met een bekende realityster. Melany had namelijk bijna een jaar een relatie met Temptation Island-verleider Karim. De twee hadden elkaar bij de Starbucks ontmoet en de vonken sloegen al snel over. Na bijna een jaar gingen de verleider en Melany uit elkaar, maar het is niet duidelijk waarom. Nu hopen dat ze de ware liefde ontmoet bij Love Island. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KARIM LEONE (@karimleone_) op

Bron: RTL Boulevard, Glamour.nl, Cosmopolitan.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook