Series & Films

Dit is de reden waarom je 'Expeditie Schoonmoeder' wil kijken

Een schoonmoeder kun je helaas niet uitkiezen, je krijgt ze er gratis bij wanneer jij de liefde van je leven hebt gevonden. Soms heb je geluk en is het een schat van een meid en soms is er helaas totaal geen klik en vind je haar misschien wel een heks. Herkenbaar? Dan ga je het nieuwe programma 'Expeditie Schoonmoeder' geweldig vinden. In dit artikel lees je er alles over.

Zoals we net al schreven heb je je schoonmoeder niet voor het uitkiezen. Maar wat nou als jij en je schoonmoeder echt een mismatch zijn? Dan is daar het nieuwe tv-programma Expeditie Schoonmoeder. Voor dit nieuwe TLC-programma reist Patty Brard af naar een exotisch eiland met vier schoonmoeders- en dochters/zonen. Op het eiland zijn de basics aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie. Ze móeten dus wel met elkaar praten en samenwerken om de opdrachten te kunnen laten slagen. De kandidaten zijn weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken. Het doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt.

De deelnemers

Danielle & Myrna (aflevering 1)
Danielle (33) vindt haar schoonmoeder Myrna (64) nogal dominant en pittig. ''Ik heb altijd het gevoel dat ik op mijn tenen moet lopen en dat ik het nooit goed doe.'' Wanneer ze elkaar zien voelt het voor beiden als een verplichting in plaats van gezellig samenzijn. Danielle wil dat hier verandering in komt, want als het voor altijd zo blijft vindt ze het verdrietig voor haar man en de kinderen. Gelukkig ziet Myrna dit ook zo, dus 'Expeditie Schoonmoeder'.

Kjeld & Lucia (aflevering 2)
Kjeld (25) is al ruim zeven jaar samen met Koen. Ze zijn 1,5 jaar geleden getrouwd en toen kreeg Kjeld er een nieuwe schoonmoeder gratis bij. Dat Kjeld zijn schoonmoeder Lucia (62) stiekem Lucia de B. noemt zegt misschien al genoeg. Volgens hem is Lucia saai en klaagt ze veel. Genoeg redenen om mee te doen aan 'Expeditie Schoonmoeder', dus werk aan de winkel!

Lotte & Sonja (aflevering 3)
Schoonmoeder Sonja (53) is niet blij met haar schoondochter: “Ik praat graag, zij niet, je moet alles uit haar trekken”. Lotte snapt niet dat Sonja daar zo’n last van heeft en ziet de situatie tussen haar en haar schoonmoeder anders: ''Sonja kan zo doorzagen, ze zeurt''. Gelukkig ziet Lotte wel in dat het voor haar vriend niet leuk is dat ze zijn moeder niet aardig vindt en werken ze in Thailand aan de relatie.

Linda & Rona (aflevering 4)
Schoondochter Linda en schoonmoeder Rona (62) kennen elkaar niet goed. Linda is erg gesloten en op zichzelf, waardoor er veel afstand is tussen de twee. Echter wil Rona Linda wel beter leren kennen, maar krijgt daar de kans maar niet voor. Gaat het in dit programma goed komen tussen de twee?

Bron: TLC Nederland | Beeld: TLC Nederland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook