News

Deze rapper doet zeer waarschijnlijk mee als verleider aan Temptation Island VIPS 2019

We hoeven niet lang meer te wachten op Temptation Island VIPS 2019, want op 27 juni begint het allernieuwste seizoen. Het aftellen kan dus beginnen en ook steeds meer juicy details over de vips en de verleiders worden bekend gemaakt. YAS! We weten al welke bekende Nederlanders er dit jaar meedoen aan Temptation Island VIPS, maar over sommige verleiders moeten we nog speculeren. Alleen lijkt het er wel op dat deze rapper binnenkort te zien is als verleider. 

Temptation Island VIPS 2019 verleider
Nog maar 23 dagen en dan gaat Temptation Island VIPS van start. Vanaf dan gaan deze VIPS de ultieme relatietest aan en gaan de verleiders en verleidsters het moeilijk maken voor ze. Er worden steeds meer juicy details bekend gemaakt over de deelnemers en het lijkt er nu ook op dat er een rapper wordt toegevoegd aan het lijstje verleiders. Het gaat namelijk over rapper Roy, vooral bekend als Error. Team Tempa heeft namelijk heel wat aanwijzingen gevonden, waardoor het erop lijkt dat we Roy zeker gaan zien in Temptation Island VIPS. 

Verleider Roy
Op de Facebook-pagina van Team Tempa delen ze een bericht met de aanwijzingen dat Roy zeer waarschijnlijk meedoet als verleider aan Temptation Island VIPS. Zo zou hij tijdens de opnames van het programma ook in Thailand zijn op dezelfde locatie van Marlon (een andere verleider) en is hij tijdens een festival gespot met andere verleiders en verleidsters. Check het bericht van Team Tempa hieronder! 

Temptation Island VIPS verleiders
Benieuwd wie er dit jaar op het eiland zijn om te verleiden? Check hier alle hete hunks die de kandidaten proberen te verleiden en lees hier alles over de knappe verleidsters van dit seizoen.

Bron: Team Tempa | Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook