Lifestyle

Horoscoop juni 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van juni 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop juni 2019!

Horoscoop juni 2019: Ram​ (21 maart t//m 20 april)
Gaan dingen niet zoals gepland of anders dan gehoopt? Geen stress! Blijf rustig en tel even tot tien. Vaak heb je dingen zelf niet in de hand, dus waarom zou je je zo opwinden? Zonde van je energie! Probeer daarom deze maand je rust te bewaren en je merkt dat aan het einde van de maand alles weer op z'n pootjes terecht komt. Yay!

Horoscoop juni 2019: Stier (21 april t/m 21 mei)
Oh la la! Ben je single? Dan staat er een spannende maand voor de boeg. Grote kans dat er ergens deze maand vlinders in je buik ronddansen. Pas op dat je niet te hard van stapel loopt... Ook als je een relatie hebt is het niet gek om even rustig aan te doen. Geef je lover af en toe wat ruimte, dat kun je namelijk zelf ook wel gebruiken.

Horoscoop juni 2019: Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
Afgelopen maand was je bezig met honderdduizend dingen Het resultaat? Je kreeg eigenlijk niets af. Vermoeiend! Zorg daarom juist deze maand dat je een heldere planning voor jezelf maakt, zodat je deze maand dingen kunt afstrepen van je to do-list. Je krijgt er echt een kick van. De tijd die je over hebt kun je dan heerlijk spenderen op het terras. Enjoy!

Horoscoop juni 2019: Kreeft (22 juni t/m 21 juli)
De eerste week van juni zit het je allemaal een beetje tegen. Maar laat je humeur hierdoor niet verpesten en probeer om je te focussen op de dingen die wél goed gaan. De laatste twee weken van deze maand verlopen een stuk soepeler, zowel op het gebied van school/werk als dat van de liefde. Oh la la, dit kan nog wel eens een spannende maand worden Kreeft!

Horoscoop juni 2019: Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)
Afgelopen weken stonden in het teken van you, you, you. Je hebt jezelf lekker in de watten gelegd, een mooi cadeau voor jezelf gekocht en niet op je geld gelet. Heerlijk! Helaas moet je deze maand even rustig aan doen, want voor je het weet staat je vakantie voor de deur... En dat is natuurlijk niet het moment dat jij je rekening constant wil checken. Even de rem erop dus. Je hoeft ook niet elke week uit eten, toch?

Horoscoop juni 2019: Maagd (23 augustus t/m 23 september)
Joehoe, vakantiegeld is in the pocket en dat betekent... Ho, stop. Probeer om niet gelijk al je geld uit te geven, maar wees dit jaar eens verstandig en zet een deel opzij. Op het liefdesgebied is het deze maand even wat rustiger. Alles gaat zo zo'n gangetje, maar wanneer de temperaturen stijgen krijgt ook jouw liefdesleven een boost.

horoscoop juni 2019

Horoscoop juni 2019: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Afgelopen maand was jij lekker aan het sporten en probeer dit vol te houden deze maand, Weegschaal! We snappen dat je geen terrasje wil missen, maar daarvoor is er nog best tijd voor een rondje in de sportschool. Als jij over een maand in bikini ligt ben jij jezelf dankbaar. Verder sta je deze maand voor een belangrijke keuze en je vindt het moeilijk om te knoop door te haken. Praat er daarom met zoveel mogelijk mensen over, wellicht kom je dan tot de oplossing.

Horoscoop juni 2019: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Voor jou staat er een drukke maand voor de boeg! Ondanks je drukke planning is het belangrijk om tijd vrij te maken voor familie, vrienden en je eventuele lover. Als jij elke keer zegt dat je 'drukdrukdruk' bent bellen ze je namelijk op een gegeven moment niet meer. Stel daarom voor jezelf prioriteiten en houd je hier aan. You can do this!

Horoscoop juni 2019: Boogschutter (23 november t/m 21 december)
De maand juni bestaat voor jou uit ups and downs. In het eerste deel van de maand krijgt meer aandacht dan ooit en zit lekker in je vel. Maar pas op dat dit niet naar je hoofd stijgt. Probeer discussies met vrienden te vermijden of bekijk een situatie eerst eens goed voordat je er op ingaat.

Horoscoop juni 2019: Steenbok (22 december t/m 20 januari)
Uh oh, komende maand heb je veel twijfels. Je twijfelt over je (bij)baan, je relatie(s) en misschien zelfs over jezelf. Het is goed om over het leven na te denken, maar probeer wel realistisch te blijven. Waarom twijfel je zo over iets? Heeft dit een goede reden? Werk er dan aan. Binnenkort zit je weer een stuk beter in je vel. 

Horoscoop juni 2019: Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Uh oh, er komt slecht nieuws uit een onverwachte hoek. Het is aan jou de taak om er mee te dealen. Laat je niet meeslepen, maar juist te relativeren. Het is niet het einde van de wereld! Gelukkig komt er na regen altijd zonneschijn en zit je halverwege juni weer lekker in de flow. Vergeet niet te genieten van de zon, dit doet je goed!

Horoscoop juni 2019: Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Heb je al een flinke tijd ruzie met iemand? Dan is dit het moment om dit bij te leggen. Wat blijkt? Jullie weten stiekem al niet eens meer waar de ruzie over ging. Grote kans als jullie het bijleggen dat jullie er hierna om kunnen lachen. Er is iemand nodig die de eerste stap zet... Daarnaast zijn er verschillende factoren die je onzeker maken deze maand. Onthoud: trek je hier niks van aan, je bent leuk zoals je bent.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook