News

Dit is de nieuwe kandidaat van Love Island 2019

We hebben gisteren massaal de eerste aflevering van de Nederlandse Love Island gekeken. We maakten kennis met de villa, de presentatoren en de 11 kandidaten. Ja, je leest het goed. Nadat de koppels waren gevormd kwam er gelijk een nieuwe dame in de villa en wij stellen haar even aan je voor.

Als je gisteren Love Island hebt gekeken dat weet je dat de eerste tien kandidaten al snel elf kandidaten werden. Vlak nadat de koppels werden gevormd kwam er een nieuwe dame in de villa, genaamd Melany Slief.

het artikel gaat onder de foto verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MELANY SLIEF. ♥ (@melany) op

Kwam het gezicht van Melany je bekend voor? Dat kan! Je kent haar wellicht al van Bad Habits Holy Orders. Een programma waarin kandidaten afstand doen van drank, jongens en smartphones door vier weken in een klooster te leven. Daarnaast is Melany model en kent ze hierdoor mede-kandidaat Chey al vanuit het wereldje.

Na een paar awkward momenten en wat gewissel waren eindelijk de koppels rond. Er hing een gemoedelijke sfeer in de Love Island-villa totdat Melany de villa binnen kwam wandelen. Ai, dit zagen de kandidaten niet aankomen. Concurrentie! Niet veel later kreeg Melany al een bericht dat zij met een jongen een nieuw koppel mocht vormen, wat betekent dat een van de andere ladies straks 'alleen' is. En je weet het, wanneer je geen koppel vormt is de kans groot dat je binnenkort naar huis gaat. Vanavond gaan we zien voor wie Melany kiest.

Welke jongen gaat Melany volgens jou kiezen?

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook