News

Dit is het bewijs dat deze oud bekenden ook binnenkort aanspoelen in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Na een saai seizoen van Temptation Island, is het nu eindelijk tijd voor heel veel drama in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Zondag was de eerste aflevering te zien en we zijn natuurlijk heel erg benieuwd welke exen er allemaal aanspoelen in EOTBDD All Stars. Het lijkt er in ieder geval op dat we deze oud-bekenden binnenkort zullen zien in het programma. 

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars aanspoelen
EOTBDD All Stars is begonnen en dat betekent dat er binnenkort allemaal exen aanspoelen op het eiland. Enne, als we deze geruchten mogen geloven komen er sowieso twee hele bekende gezichten langs in de villa. Er wordt namelijk gezegd dat 'loco loco' Brody en Robin aanspoelen in EOTBDD All Stars. 

EOTBDD All Stars Brody
Waarom we denken dat Brody ook terugkeert in het programma? Wayne heeft zijn mond voorbij gepraat toen aan hem werd gevraagd of er dit jaar iemand zoals Brody meedoet aan EOTB: "De Brody van dit seizoen? Gevaarlijke vraag. Weet ik niet… Die was er niet echt, vond ik wel jammer. Eeeh, oh nee. Er was geen Brody ‘Bad’, ik eeeh… je moet maar kijken.” Vervolgens zei hij ook nog dat Brody er misschien wel zelf bij is.

via GIPHY

EOTBDD All Stars Robin
Maar Wayne was niet de enige die al iets lijkt te verklappen. Ook Harrie geeft een antwoord waardoor het lijkt dat Robin aanspoelt op het eiland. Aan Harrie werd gevraagd of hij het jammer vond dat Robin niet bij EOTBDD All Stars was en daarop antwoordde hij: "Dat weet ik niet. Ik weet niet of hij erin zit. We zijn nog steeds goede vrienden en spreken elkaar elke dag." Hmmm, wij zijn benieuwd of loco loco-Brody en Robin binnenkort aanspoelen in EOTBDD! 

via GIPHY

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: MTV EOTBDD

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook