Winnen

WIN: Een jaar lang gratis chocolade van Hands Off My Chocolate

Als je Girlscene al een tijdje volgt dan weet je dat wij op de redactie allemaal chocoladeverslaafd zijn. Hoe kan het ook anders, als je regelmatig pakketjes krijgt met chocolade erin? Als jij jezelf ook een chocolate addict vindt dan hebben wij een toffe winactie voor je. Wij mogen namelijk samen met Hands Off My Chocolate een jaar lang gratis chocolade verloten onder onze lezeressen. Hoe je meedoet lees je in dit artikel.

Hands Off My Chocolate Birthday Cake
Joejoe, chocolade lovers opgelet! Hands Off My Chocolate lanceert namelijk een nieuwe smaak. Je kent het chocolademerk misschien al van de 'Red Velvet'-chocoladerepen, maar vandaag komen ze met een nieuwe variant: Birthday Cake. De reep is gemaakt in samenwerking met Marije die je ongetwijfeld kent van het YouTube-kanaal 'Dit Gebeurt Er Als'. Marije heeft de reep zelf bedacht én was overal bij als het om het maken van de chocoladereep ging. ''De reep moest echt een feestje in je mond worden'' vertelt Marije. Nou dat moet wel lukken als we de ingrediënten horen. Een heerlijke, romige laag melkchocolade met een witte topping. Hij is crunchy en chewy en bevat heel veel sprinkles. Yay! De reep is nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten en in de Hands Off My Chocolate webshop voor €2,05.

Jaar lang chocolade winnen
Om in de verjaardagsferen te blijven hebben wij een leuke verrassing voor jullie. Wij mogen namelijk een jaar(!) lang gratis chocolade weggeven*. Hoe je meedoet aan deze heerlijke winactie lees je hieronder.

hands off my chocolate marije
* Een jaar lang staat gelijk aan 52 repen.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in waarom jij een jaar lang chocolade moet winnen en vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waaarom moet jij kans maken op een jaar lang gratis chocolade van Hands Off My Chocolate?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved