News

Het lijkt erop dat dit de special guest is van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

De negen kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zijn allemaal bekend en het heerlijke programma gaat aanstaande zondag al beginnen. Maarre, dit zijn niet de enige kandidaten die voor drama gaan zorgen, want er komt ook een special guest naar de villa. En het lijkt erop dat deze Temptation Island-verleider straks te zien is in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. 

EOTB: Double Dutch All Stars special guest
Zit je er al klaar voor? Aanstaande zondag begint Ex On The Beach: Double Dutch All Stars op MTV. De 9 bekenden gaan weer voor heel veel drama zorgen in de villa. En zij niet alleen, want MTV heeft laten weten dat er een special guest naar de villa komt om de anderen te vergezellen. Op Instagram laten ze een filmpje zien en krijgen we een glimp te zien van de mannelijke(!) special guest. Enne, volgens de fans is het niemand minder dan Temptation Island-verleider Joshua! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Grote kans dat de verleider straks te zien is in EOTB: Double Dutch All Stars, want zijn ex Yasmine is namelijk één van de All Stars in de villa. Zondag komen we erachter, want dan is de eerste aflevering van EOTB om 21:30 uur op MTV. 

 

 

Beeld: EOTB

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook