Celebs

Jane The Virgin’ Gina Rodriguez is getrouwd!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gina Rodriguez van Jane The Virgin is getrouwd, Riverdale-acteur Charles Melton open over relatie met Camila Mendes, Kim Kardashian maakt een documentaire over gevangeniswerk en rapper Bizzey is sexpert!

Rapper Bizzey is sexpert van de BN’ers
Ja ja, rapper Bizzey mag zichzelf een jaar lang de sexpert van bekend Nederland noemen. Hij deed afgelopen week mee aan de Spuiten en Slikken Sekstest en won! Hij versloeg daarmee onder andere Temptation Island-verleider Alex. Van de 25 vragen had de rapper maar liefst twaalf antwoorden goed. YouTuber Gio wist het minste over seks en had maar zeven vragen goed. Ai…

View post on Instagram
 

Teen Mom-ster Jenelle Evans ontslagen door MTV
Je hebt het misschien al wel gelezen: de man van Jenelle Evans heeft hun hond doodgeschoten en daar staat MTV niet achter. Daarom hebben ze besloten om Jenelle te ontslaan en dus zal ze niet meer te zien zijn in Teen Mom. Zo laat MTV weten: “De opnames met Jenelle zijn gestopt op 6 april 2019 en we hebben geen plannen om verdere opnames te maken voor het nieuwe seizoen.” David was al niet meer te zien in de show, omdat hij homofobe opmerkingen maakte op social media. 

View post on Instagram
 

Gina Rodriguez van Jane The Virgin is getrouwd!
Jane The Virgin-actrice Gina Rodriguez is in het huwelijksbootje gestapt met Joe LoCicero. De twee leerden elkaar kennen op de set van de serie (hij was de knappe stripper!) en zijn afgelopen zaterdag getrouwd. Op haar Instagram plaatst ze een prachtige video van de dag en schreef ze: “May 4th, 2019 was absolute MAGIC. To my husband Joseph, I am yours forever.” Enne, Justin Baldoni (Rafael in Jane The Virgin) heeft de twee getrouwd. Check de romantische video hieronder!

View post on Instagram
 

Riverdale’s Charles Melton open over relatie met Camila Mendes
Charles Melton en Camila Mendes leerden elkaar kennen op de set van Riverdale en zijn nu helemaal in love. Enne, in een interview met US Weekly is Charles Melton open over zijn relatie met Camilia Mendes. Zo vertelt hij dat hij stiekem best romantisch is en brieven schrijft aan zijn vriendin. Aahhhh! Hij zegt daarover: “Ik denk niet dat dat het meest romantische is wat je kan doen, maar het zijn de kleine dingen, vind ik.” 

View post on Instagram
 

Kim Kardashian maakt een documentaire over gevangeniswerk
Zoals je misschien wel weet helpt Kim Kardashian gevangenen vrij te krijgen die onterecht vast zitten. En nu komt daar een documentaire over ‘The Justice Project’. Hierin wordt Kim K. gevolgd terwijl ze werkt aan haar juridische carrière en probeert onterechte gevangenen vrij te krijgen. ‘The Justice Project’ wordt geproduceerd voor de Amerikaanse zender Oxygen. Hopelijk kunnen we hem ook in Nederland zien. 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen.com, Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Gettyimages