Health

Test: Hoe lekker zit jij op dit moment in je vel?

1

Misschien kamp je momenteel met een hoop negatieve gevoelens of heb je hier al voor een langere periode last van. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, want het liefst voel je je vrolijk en heb je juist zin om dingen te ondernemen. Wellicht komen deze gevoelens doordat er op dit moment een aantal vlakken in je leven iets stroever gaan of is er een onderliggende oorzaak aanwezig. Je zit mogelijk in een dip óf je hebt misschien wel last van een depressie. Kom er met deze test achter waar jij eventueel mee zit.

Kenmerkend aan een depressie is als een persoon voor twee opeenvolgende weken (bijna) dagelijks te maken heeft met een sombere stemming en/of verminderde interesse en plezier heeft in activiteiten. Dit gaat gepaard met onder andere slaapproblemen, concentratieproblemen en een verschil in eetlust. Eén op de vijf volwassenen kampt met een depressie. Het is daarom ook echt niks om je voor te schamen. Doe hieronder de test en kijk of de kenmerken overeenkomen.

Belangrijk: de test geeft mogelijk inzicht in je huidige toestand, máár deze test stelt absoluut geen diagnose vast. 

 

Bron: lentis.nl, mentaalbeter.nl, depressie.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 3 maanden geleden Simonas Sernius

    Parmantige vibrator met een zacht glooiende eikel. Superleuk, handzaam formaat met krachtige motor! M' n liefje wat wil je nog meer? Ietsje groter misschien?

    https://simonassernius.myshopify.com/collections/sex-goods

  1. 1