News

Deze man deed alsof hij doof was omdat zijn vrouw teveel zeurde

Wij vrouwen vinden het af en toe gewoon heerlijk om even ongegeneerd te klagen. Gewoon over het tentamen dat veel te moeilijk was, de enorme rij in de supermarkt of die ene huisgenoot die je op het moment gewoon even niét kunt uitstaan. Stiekem begrijpen we best dat onze mannen af en toe gek van ons worden, maar het lucht gewoon zo lekker op. Barry was klaar met zijn zeurende vrouw en deed alsof hij langzaam doof werd.

Zeurende vrouwen
Goed, we klagen af en toe misschien iets té veel... Maar hey, die mannen kunnen ook niet zonder ons ;-). Zo had ook de 84-jarige man Barry Dawson 'last' van een zeurende vrouw. Hoewel je normaal gesproken eerst in gesprek gaat of misschien gewoon de relatie moet beëindigen koos Barry ervoor om te doen alsof hij langzaam doof werd, om zo aan het geklaag van zijn vrouw, Dorothy, te ontkomen. En het werkte! Hij was eindelijk van het gezeur af en ze communiceerden binnen de kortste keren via gebarentaal.

Scheiding
En als je dacht dat dit alles was... Nee, Barry ging door. Toen zijn vrouw de gebarentaal onder de knie had begon hij te doen alsof zijn zicht steeds slechter werd. Sure... Dorothy had haar man na 62 (!) jaar in de smiezen en kwam erachter dat ze getrouwd was met een hele goede 'acteur'. Inmiddels zijn de scheidingspapier aangevraagd en is Barry nog niet van Dorothy af. De advocaat van Barry wist doodleuk te vertellen dat hij geen kwade bedoelingen had. Hij wilde zijn vrouw niet bedriegen, maar simpelweg gewoon zo min mogelijk communicatie in de relatie. Say whaaaat?

Bron: MAN-MAN

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook