Series & Films

Alles wat je moet weten over de nieuwe film The Sun Is Also A Star

Ben je al veel te lang niet meer naar de bioscoop gegaan met je vriendinnen? Dan wordt het hoog tijd, want er draait binnenkort een hele leuke film in de bios met Riverdale-hottie Charles Melton: The Sun Is Also A Star. Alles wat je moet weten over de nieuwe film lees je hieronder. Genoeg overtuigingsmateriaal om je vriendinnen over te halen om mee te gaan. 

♥ The Sun Is Also A Star
Wat doe je als je maar één dag hebt? In de film The Sun Is Also A Star krijgt Natasha te horen dat ze uit de VS wordt gezet, omdat ze daar niet is geboren. Ze heeft nog één dag in New York en die spendeert ze met Daniel, een romantische jongen die haar op straat heeft gered van een bijna-botsing. Zij gelooft niet in liefde, maar hij probeert in één dag ervoor te zorgen dat ze wel verliefd wordt op hem. En dat terwijl Natasha nog maar een paar uur heeft om tegen de uitzetting en de gevoelens voor Daniel te vechten. Klinkt als een heerlijke vriendinnenfilm, toch?! 

film bioscoop nieuw
♥ De trailer
Ben jij al helemaal enthousiast geworden door het verhaal? Bekijk dan eens de trailer hieronder en je bent direct verkocht. Het is een heerlijke romantische film, met een prachtige boodschap. 

♥ De cast
Nog een reden waarom je de film moet zien: de cast. Riverdale-hottie Charles Melton (Reggie in de serie) speelt namelijk de romantische Daniel. Natasha wordt gespeeld door Yara Shahidi, die je misschien wel kent van de serie Grown-ish. Een perfect filmkoppel als je het ons vraagt. 

cast film nieuw

♥ Gebaseerd op een boek
Misschien komt de titel van de film je wel bekend voor, want de film is namelijk gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Nicola Yoon. Je kent haar wellicht ook van het boek Everything, Everything. Dus voordat de film in de bios te zien is kan je nog mooi het boek 'De Zon Is Ook Een Ster' lezen. Kan je meteen vergelijken of de film een beetje op het succesvolle boek lijkt. 

boek bestseller verfilming

♥ Wanneer in de bioscoop?
Het duurt gelukkig niet lang meer voordat de film in de bioscoop te zien is. Pak je agenda er maar bij, want vanaf NU kan je met je vriendinnen naar de bios om de heerlijke film met hottie Charles Melton te zien. Tot die tijd kan je nog naar dit heerlijke filmpje kijken van Charles Melton en Yara Shahidi die losgaan op het liedje Paradise van Bazzi (liedje hoor je ook in de film!). 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Warner Bros

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook