Celebs

Kylie Jenner wil een tweede kindje

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: KJ Apa reageert op overlijden van Luke Perry, Zac Efron ziet een comeback in High School Musial TV Series wel zitten, Kylie Jenner wil een tweede kindje en deze Geordie Shore-ster is zwanger van haar eerste kind. 

Een comeback voor Zac Efron in High School Musical TV Series?
Kan jij ook niet wachten op de serie van High School Musical? Dit jaar komt de serie nog op de streamingdienst van Disney en de opnames zijn al in volle gang. Enne, hottie Zac Efron ziet het wel zitten om in één van de afleveringen te verschijnen als Troy Bolton. Zo zegt de acteur tegen Extra: "Absoluut. Ik zou niet weten waarom niet." Hij is er niet 100% mee bezig, want hij wist niet eens dat er een serie van High School Musical zou komen. Bet on it dat we Zac nog wel een keer zullen zien in HSM. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best Disney Channel couple of all-time? #13YearsOfHSM

Een bericht gedeeld door Disney Channel (@disneychannel) op

Deze Geordie Shore-ster is zwanger van haar eerste kind
Ken je Marnie Simpson nog van Geordie Shore? De 27-jarige Marnie krijgt samen met Casey Johnson haar eerste kindje. Aan OK! Magazine laat de Geordie Shore-ster weten dat ze nu vier maanden zwanger is en de baby rond 16 oktober dit jaar ter wereld komt. Ook laat ze in het interview weten dat ze altijd bang was dat ze geen kinderen kon krijgen door het alcoholmisbruik tijdens de opnames van Geordie Shore. Wij wensen de mommy en daddy to be heel veel geluk! 

KJ Apa praat in interview over overlijden Luke Perry 
KJ Apa was te gast bij 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' en praatte daar over het overlijden van zijn Riverdale-vader Luke Perry. Zo zegt hij dat het een shock was voor de hele Riverdale-familie en dat je niet iedere dag zo'n man als Luke tegenkomt. "Luke is iemand die alles deed om te maken wie je bent, hoe groot of klein je ook bent, je op je gemak en welkom laten voelen. Het is moeilijk om in woorden te beschrijven hoe ik mij voel," laat KJ weten. Bekijk het hele interview hieronder. 

Khloé Kardashian vertelt over vreemdgaan Tristan Thompson
In de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians vertelt Khloé over het vreemdgaan van Tristan Thompson (speelt zich nog voor het Jordyn/Tristan incident af). Zo geeft ze aan dat ze het moeilijk vindt om hem weer te vertrouwen nadat hij voor de eerste keer vreemdging. "Sinds het is gebeurd, weet niemand dat ik een innerlijke strijd met mezelf voer over wat ik het beste kan doen voor mijn relatie en voor mezelf," zegt Khloé. Ook zegt ze tegen haar zussen: "Tristan is een vreemdganger en ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik zit in een constant gevecht met mezelf."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Kylie Jenner wil een tweede kindje
Iedereen vraagt zich af of Kylie Jenner al zwanger is van een tweede kindje of dat het niet lang meer gaat duren. Zeker nu, want Kylie plaatste foto's op Instagram om haar 'hubby' Travis Scott te feliciteren met zijn 28e verjaardag. Onder de foto's schrijft ze: "Let's f*ck around and have another baby." Ehm, betekent dit dat Stormi binnenkort een broertje of zusje krijgt? 

Bron: Seventeen.com, Glamour.nl, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook