Lifestyle

7 redenen waarom een Schorpioen de allerbeste vriendin is die je kan hebben

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is je beste vriendin een Schorpioen? Lucky you, want dan heb je heel veel aan je best friend. Zo is ze eerlijk en komt ze haar beloftes na. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Schorpioen en check natuurlijk ook meteen of je vriendin een Schorpioen is. 

Ze is eerlijk
Eerlijkheid is heel erg belangrijk in een vriendschap, maar dat zit bij jullie wel goed. Jouw bestie is namelijk heel eerlijk en vertelt je gerust dat die ene hottie van school echt niet zo geschikt is en ze zegt het als dat ene jurkje je toch niet zo leuk staat. Het is niet altijd even leuk om te horen, maar uiteindelijk wel heel fijn!

Ze vindt vertrouwen belangrijk
Een Schorpioen vindt vertrouwen heel erg belangrijk en daarom zijn jullie ook zulke goede friends. Zij vertrouwt jou 100% en deelt daarom al haar geheimen met je. Moet je die geheimen natuurlijk niet verklappen, want dan is de kans groot dat het jullie vriendschap gaat verpesten als ze erachter komt. 

Ze komt beloftes altijd na
Heeft ze jou belooft om mee te gaan naar een film die jij heel graag wil zien, maar zij eigenlijk niet? Ze gaat hoe dan ook met je mee, want ze is een Schorpioen en komt haar beloftes altijd na. 

Ze is vindingrijk
Het leuke aan jouw Schorpioen bestie is dat ze vindingrijk is. Staan jullie ergens vast na een feestje? Dan bedenkt zij wel weer een briljante oplossing. Ook als jij een kledingcrisis hebt komt zij met een super goed plan. Zo leent ze bijvoorbeeld haar favoriete truitje aan jou, zodat jij er fabulous uitziet. 

vriendin sterrenbeeld schorpioen
Ze is kieskeurig
Een Schorpioen is heel erg kieskeurig. Ze is daarom ook heel voorzichtig met nieuwe vrienden maken, maar de vrienden die ze heeft (jij!) zijn wel heel belangrijk voor haar. Doordat ze maar een paar goede vrienden heeft, heeft ze wel alle tijd voor jou om leuke dingen te doen. 

Ze is mysterieus
Je best friend is mysterieus en houdt vaak dingen voor zichzelf. Als ze wel alles met jou deelt, dan is jullie vriendschap heel sterk. Het kan zijn dat je nog niet alles over je best friend weet, maar zodra ze jou 100% vertrouwt leer je haar echt goed kennen. 

Ze heeft aantrekkingskracht
Door een bepaalde aantrekkingskracht vinden mensen jouw best friend vaak heel interessant. Ze is er goed in om mensen te verleiden en dat kan natuurlijk voor jullie beiden helpen. Wie weet heeft ze wel een handige tip waardoor jij eindelijk je crush kan versieren. Daar zijn vriendinnen ook voor, toch?

Bron: Rubriek.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook