Series & Films

Dit is hoe de moeders in Pretty Little Liars uit de kelder ontsnapten

We moeten het al een tijdje zonder Pretty Little Liars doen, maar gelukkig is er nu de spin-off The Perfectionists. Enne, in deze nieuwe PLL-serie worden nog genoeg vragen over PLL beantwoord. Zo is het nu ook ein-de-lijk duidelijk hoe de moeders van Aria, Hanna, Spencer en Emily uit de kelder zijn ontsnapt toen ze werden opgesloten door 'A'. Lees maar snel verder voor het antwoord.  

Pretty Little Liars onthulling
Weet je nog die ene scène dat de moeders van Aria, Hanna, Spencer en Emily opgesloten zaten in de kelder van het huis van de DiLaurentis? Het werd nooit duidelijk hoe de vier moeders uit de kelder ontsnapten, want na die aflevering werd er een tijdsprong van vijf jaar gemaakt. Zelfs na de allerlaatste PLL-aflevering bleef dit een groot mysterie, maar dankzij de PLL spin-off weten we nu eindelijk hoe ze uit de kelder zijn ontsnapt. 

In een aflevering van The Perfectionists heeft Mona een sms-gesprek met Hanna en hierin deelt Hanna de grote onthulling. Haar moeder heeft eindelijk verteld hoe zij en de andere moeders toen zijn ontsnapt. Hier komt 'ie: na heel veel wijn te hebben gedronken zagen ze een luchtrooster waar iemand doorheen moest. Ze trokken strootjes om te beslissen wie door het luchtrooster moest en Pam (de moeder van Emily) was de pineut. Ze moest namelijk al haar kleren uittrekken, zich met motorolie insmeren en zo door het luchtrooster kruipen om de moeders uiteindelijk te bevrijden. Hè hè, nu weten we dat ook eindelijk. Bekijk hieronder het hele gesprek tussen Hanna en Mona in The Perfectionists. 

Bron: Glamour | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook