Food

Deliveroo geeft de dag na Koningsdag gratis katervoedsel weg voor mensen met de allerergste kater

Koningsdag staat weer voor de deur en dat betekent dat we de verjaardag van Willy weer eens goed gaan vieren. Een biertje hier, een oranje cocktail daar en een shotje gaat er ook nog wel in. Helaas komt de kater later en heb je de volgende ochtend alweer spijt van de laatste shotje. Gelukkig staat thuisbezorgservice Deliveroo voor ons klaar met de hangover hotline, waar je met een koninklijke kater misschien zelfs gratis katervoer krijgt. Hoe? Dat lees je hier.

De dag na Koningsdag is de kans aanwezig dat je wakker wordt met een flinke kater. Je ontwaakt met een droge mond, verschrikkelijke hoofdpijn en je make-up nog op je oogleden (of tenminste daar zat het...). Er is maar één remedie tegen die heftige brakheid en dat is een flinke portie katervoedsel. Maar dat betekent ook dat je de deur uit moet... *zucht* of toch niet? 

kater ontbijt

Goed nieuws voor alle brakke takken die niets in huis hebben, want Deliveroo steunt je in deze moeilijke tijden. Voor een onbekend aantal bellers verzacht de bezorgservice de katers, de meest spraakmakende telefoontjes steunt Deliveroo namelijk met €15 credits. Hallo pizza, friet, pannenkoeken of egg toast. Heb jij de dag na  Koningsdag (28 april) last van een koninklijke kater? Bel dan tussen 11:00 tot 13:00 uur en wie weet zit jij nog geen uur later aan je katerontbijt.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook