Fashion

HEMA verkoopt de trendy bicycle shorts voor een prikkie

1

Van Kim Kardashian tot Kylie Jenner en Hailey Baldwin, in celebland is de bicycle short HOT. Ook op verschillende festivals in Nederland zijn de strakke 'fiets'broekjes al gespot. Of je het nou mooi vindt of niet, het lijkt erop dat de bicycle short een dikke trend wordt deze zomer. Gelukkig hoef je geen fortuin uit te geven (zoals de celebs doen) om er trendy bij te lopen, want onze geliefde HEMA verkoopt ze binnenkort voor een prikkie.

Bicycle short
Of je nou hartstikke sportief bent of er gewoon fashionable uit wilt zien, de bicycle short is het item dat je in de kast moet hebben deze zomer. De broekjes zien we al een tijd bij celebs en we moeten toegeven, het was even wennen. Toch spotten we de broekjes ook steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. En hey, eigenlijk zien deze broekjes er heerlijk comfy uit.

bicycle shorts hema

HEMA verkoopt goedkope bicycle shorts
Tijd om ook zo'n bicycle short aan te schaffen dus! We hoeven hier gelukkig niet diep voor in de buidel te tasten, want bij onze geliefde HEMA liggen ze binnenkort gewoon in de winkel. De 'Bicycle Biker' kost €12,50 en is vanaf 20 mei verkrijgbaar op HEMA.nl. Good to know:  er geldt een actie van 2 + 1 gratis.

bicycle shorts hemaBeeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 maanden geleden melisssa

    I LOVE HEMA

  1. 1