Celebs

Deze PLL-acteur vertelt dat hij biseksueel is

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze PLL-acteur vertelt dat hij biseksueel is, Vanessa Hudgens doet een boekje open over haar relatie met Zac Efron, de Jonas Brothers brengen een nieuw album uit en Justin Bieber was de surprise act tijdens Coachella. 

Vannessa Hudgens vertelt over relatie met Zac Efron
Tijdens High School Musical hadden Vanessa Hudgens en Zac Efron een relatie. Nu heeft ze in een podcast een boekje opengedaan over deze relatie. Zo vertelt Vanessa dat ze dankbaar is voor die periode en dat het prettig was dat ze elkaar toen konden steunen. "Het was een immens groot fenomeen en alle ogen waren op mij gericht. Hij kon mij steunen, omdat hij hetzelfde meemaakte als ik," vertelt de HSM-actrice in de podcast. Ook geeft ze toe dat het niet allemaal perfect was: "Ik herinner me dat we weleens ruzie hadden tijdens repetities en dat onze regisseur dan vroeg: 'Oh nee, gaat onze film nu stuklopen?'". Een jaar na de laatste HSM-film gingen de twee uit elkaar. Vanessa Hudgens is nu happy in love met Austin Butler

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Disney Channel Nederland (@disneychannelnl) op

Deze PLL-acteur vertelt dat hij biseksueel is
Tyler Blackburn, hottie Caleb in Pretty Little Liars, heeft in een interview verteld dat hij biseksueel is. Hij voelt zich al sinds dat hij tiener is ook aangetrokken tot mannen, maar doordat hij vroeger is gepest durfde hij niet goed zichzelf te zijn. In het interview vertelt Tyler: "Ik heb heel lang mijn gevoelens tegenover mannen onderdrukt. Het was toen ik eind 20 was, tegen het einde van 'Pretty Little Liars', dat ik het gevoel had dat ik hier open over kon zijn." Wij vinden het heel fijn dat de acteur nu kan zijn wie hij wil zijn! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) op

De Jonas Brothers brengen een nieuw album uit
Een tijdje terug kwam het fijne nieuws naar buiten dat de Jonas Brothers weer samen zijn. De broertjes hebben al twee heerlijke songs naar buiten gebracht, maar nu ook het nieuws dat ze binnenkort een nieuw album uitbrengen. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten. na zeven jaar brengen ze op 7 juni 2019 hun album Happiness Begins uit en ze hebben de cover van het album al geshowd. 

Justin Bieber treedt op tijdens Coachella
Vorig weekend was het tweede weekend van Coachella en ook toen was Ariana Grande weer de hoofdact van het grote festival. Tijdens het eerste weekend kwamen er allemaal gastartiesten optreden met de zangeres en ook het tweede weekend was het feest voor de bezoekers. Justin Bieber kwam namelijk ongepland het podium op en zong zijn liedje Sorry. Enne, na zijn korte optreden liet hij weten dat zijn nieuwe album er snel aankomt. YAS! 

Katy Perry transformeert zichzelf tot Disney-schurk
Katy Perry houdt er wel van om zich af en toe in gekke outfits te hullen. Ook voor American Idol, waar ze jurylid is, dook ze de verkleedkist in en ging ze verkleed als Disney-schurk Ursula uit De Kleine Zeemeermin. Enne, ze ziet er fan-tas-tisch uit! De reden van de verkleedpartij? Het was Disney-avond bij American Idol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Bron: RTL Boulevard, Seventeen.com, Fashionista.be | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook