News

Er komt een Destiny’s Child The Musical!

Luisterde jij vroeger ook non stop naar Survivor, Say My Name en Bootylicious van Destiny’s Child? Hing je slaapkamer vroeger vol met posters van Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams? Was je in tranen toen de drie uit elkaar gingen? Dan hebben we ein-de-lijk weer goed nieuws voor je, want er komt namelijk een Destiny’s Child The Musical! Lees hieronder meer over dit geweldige nieuws. 

Destiny’s Child The Musical
Destiny’s Child The Musical is in de maak en daar wil je als diehard fan echt naartoe. De musical gaat Survivor: The Destiny’s Child Musical heten en wordt vanuit het perspectief van Beyoncé’s vader Mathew verteld. Het verhaal van de musical begint bij de oprichting van Destiny’s Child en laat zien hoe ze zo succesvol zijn geworden. Beyoncé’s vader over de musical: “Het is tijd om de wereld een kans te geven om de overwinningen en tegenslagen te laten horen, te laten zien en voelen die ik heb gekend als man, vader en manager die alles op het spel heeft gezet om mijn dromen en die van anderen in vervulling te laten gaan.”

Première Destiny’s Child The Musical
Destiny’s Child The Musical gaat pas over een jaar in première in Houston, de hometown van Beyoncé. Daarna hopen ze dat de musical te zien zal zijn op Broadway in New York en West End in Londen. Begin maar vast met sparen met je vriendinnen, want deze musical wil je echt niet missen als Destiny’s Child fan. 

Luister hieronder nog de klassiekers van Destiny’s Child om alsvast in de mood te komen. 

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Bron: RTL Nederland | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀