Vintage by Kate Moss

Beauty door Redactie

Kate Moss heeft weer een nieuw parfum: Vintage by Kate Moss, dat vanaf nu in de winkels ligt.

Stijlicoon en vintageliefhebster Kate Moss heeft het vintage gevoel op alle vlakken in haar leven geïntegreerd. Ze heeft een passie voor mode, kunst en antiek. Het supervrouwelijke Vintage is een parfum dat model staat voor Kate’s liefde voor vintagekleding en kunstvoorwerpen.

Kate Moss legt uit: "Ik vind vintagestukken fascinerend omdat ze niet alleen een opmerkelijke schoonheid bezitten, maar ook een echt eigen stukje geschiedenis met zich meedragen. Ik vind het geweldig dat elk voorwerp een eigen verhaal heeft. En toch kunnen vintage-items door ze een modern tintje te geven weer helemaal hip en up-to-date worden gemaakt. Daarom komt vintage overal in terug: in mijn persoonlijke stijl, in mijn werk als modeontwerpster en nu ook in mijn parfum.”

Het geurtje is een combinatie van fruitige- en oriëntaalse bloemnoten, zoals roze peper, witte fresia en mandarijn. Het hart bestaat uit jasmijn en amandelbloem. De basisnoten zijn warm, zoals tonkaboon, vanille en muskus.

De flacon is geïnspireerd op vintageparfums van de jaren '20 en '30. Het flesje heeft een glasachtige dop en een gouden rozenkraag rond de hals. Voor de boudoirstijl en de pure vintagelook heeft het glas een doorschijnende kleur van groene jade.

Vintage by Kate Moss is verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie. De eau de toilette 15 ml kost € 19,50 en de eau de toilette 30 ml kost € 29,50. Er is ook een shower gel van 200 ml à € 12,-.