Lifestyle

10 originele dingen om te doen met je zusje (tijdens een hittegolf)

Als je met een zusje bent opgegroeid hebben jullie waarschijnlijk al heel wat meegemaakt samen. Af en toe kan je de haren wel uit haar hoofd trekken, maar ze is stiekem ook gewoon je beste vriendin. Ze kent je door en door, en eigenlijk kan je geen dag zonder haar. Heb je zin om een keer wat anders te doen dan standaard samen koffie drinken? Wij maken het je makkelijk met dit lijstje met activiteiten om met je zusje te doen tijdens de heerlijke zonnige dagen.

#1. High Wine
Wijn staat bekend om gezelligheid toch? Geniet van de lekkerste hapjes met bijpassende wijntjes. Je kan het lekker op het terras in de stad doen of je kiest voor de goedkopere manier en je haalt zelf wat lekkere wijntjes in huis. Nog even bijpassende hapjes maken en de gezelligheid met je zusje kan beginnen.

via GIPHY

#2. Huur een scooter 
Huur een scooter en ga er lekker op uit. Ga naar het strand touren of door de stad. Heerlijk die wind in je haren en ondertussen word je ook lekker bruin. Jij rijdt natuurlijk, want ze blijft wel jouw kleine zusje. En als jullie een lekker terras zien in de zon kunnen jullie gelijk even aanschuiven. 😉

#3. Citytrip
Wil je het groter aanpakken dan één dagje samen? Ga dan samen op citytrip. Het hoeft niet helemaal naar New York, maar bijvoorbeeld Maastricht of Antwerpen zijn ook al hartstikke leuk en makkelijk met de auto te bereiken. Gezellig samen shoppen en outfits uitkiezen voor je zusje en vervolgens lekker op het terras mensen spotten. 

#4. Dagje strand
Heerlijk om even uit te waaien op het strand en daarna lekker een drankje te doen bij die ene leuke strandtent. Even gezellig bijkletsen met je zusje en ondertussen ook een kleurtje pakken. Win-Win!

#5. Picknicken
Er bestaat geen betere quality time dan te gaan picknicken. Maak allebei jullie favoriete hapjes en neem wat tijdschriften en nagellakjes mee. Leg het kleedje neer en de meidenmiddag kan beginnen.

#6. Skeeleren
Ga samen een rondje skeeleren door de stad met je zusje. Je krijgt een lekker kleurtje en wist je dat skeeleren een super goede sport is voor strakke billen? Kom maar op met die summerbody. 

#7. Instagram-pictures maken
Neem verschillende outfits mee en ga lekker Instagram kiekjes maken met je zusje. Ga bijvoorbeeld naar een bloementuin of juist naar de meest Instagrammable lunchtentjes. Zo hebben jullie weer genoeg fotootjes voor de komende tijd om te plaatsen.

#8. Ijs marathon
Ga langs elke ijssalon in de buurt om het ijs te testen. Misschien wel slim om het steeds bij één bolletje te houden, anders zijn jullie bij de derde ijssalon al misselijk…

via GIPHY

#9. Ga samen naar een festival
Er is niets leukers dan samen helemaal los gaan op jullie favoriete muziek. Scoor jullie festivaloutfit bij elkaar en ga helemaal all out met jullie kapsels en accessoires. Houdt je zusje wel een beetje in de gaten bij de cocktailbar voordat het niet iets té gezellig wordt..

#10. Ga naar de geitenboerderij
Zijn jullie dol op dieren? Ga naar een geitenboederij. Kleine geitjes zijn écht superschattig en ook nog is mega leuk om mee om op de foto te gaan. 

Beeld: iStock

 

Must reads 👀