Celebs

Zoveel geld kreeg Ariana Grande voor haar Coachella optreden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Zoveel geld kreeg Ariana Grande voor haar optreden bij Coachela, Cole Sprouse heeft een nieuw kapsel en hij lijkt nu nog meer op zijn tweelingbroer, Kendall Jenner voelde zich een buitenbeentje bij haar zussen en Monica Geuze heeft een nieuwe tattoo gezet. 

Er is een nieuw nummer van Justin Bieber
Op Instagram liet Justin Bieber laatst nog weten dat het niet zo goed met hem ging en dat hij het rustig aan doet, maar er is gister een nieuw nummer uitgebracht van Justin Bieber. Oké het is niet helemaal zijn eigen muziek, maar het gaat om een samenwerking met Lil Dicky. Lil Dickey liet het afgelopen week weten dat het nummer én de video eraan komen en je luistert hem nu hieronder. 

Cole Sprouse heeft een heel nieuw kapsel
Voor zijn rol in de serie Riverdale heeft Cole Sprouse heel donker haar, maar de opnames voor Riverdale seizoen drie zitten erop en dus heeft hij zijn kapsel drastisch veranderd. Cole heeft zijn lokken namelijk geblondeerd! Enne, hij lijkt hierdoor weer heel erg veel op zijn tweelingbroer Dylan Sprouse!

Kendall Jenner voelde zich een buitenbeentje bij haar zussen
Kendall Jenner is een supermodel, maar toch heeft ze ook heel veel onzekerheden. In een interview met The Telegraph vertelt Kendall dat ze zichzelf heel vaak vergelijkt met haar grote zussen. Zo zegt ze: "Mijn zussen hebben veel meer curves dan ik. Ze hebben borsten en ik heb geen borsten. Ik zag mijn zussen en dacht altijd: 'Oh nee, zou ik net zo sexy worden als zij?'" Ook laat ze in het interview weten dat ze het idee had dat ze het buitenbeentje was van de familie. Gelukkig is het supermodel nu heel blij met haar lichaam: "Ik vind het leuk dat ik anders ben. Ik hou er ook van om verschillende dingen te doen en dat is oké."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Zoveel geld kreeg Ariana Grande voor haar Coachella optreden
Ariana Grande stond vorig weekend op het festival Cochella en daar vroeg ze een flink bedrag voor. Ze is de headliner van het festival en vroeg daar maar liefst acht miljoen dollar voor (OMG!). Maar daarvoor stond ze wel samen op het podium met Diddy, Nicki Minaj, 'NSync (zonder Justin Timberlake...) en staat ze dit weekend weer op het podium. Dat is lekker geld verdienen... 

ariana grande coachella
Monica Geuze zet een nieuwe tattoo voor haar dochtertje
Monica Geuze heeft een nieuwe tattoo laten zetten speciaal voor haar dochterje Zara-Lizzy. In haar nieuwe vlog laat ze zien dat tattoo artist Johnny Tuijn bij hun thuis komt om twee nieuwe tattoages te zetten. Monica heeft nu ook een tattoo van de geboortedatum van Zara-Lizzy op haar linker onderarm. Het is niet de eerste tattoo speciaal voor haar dochter, want ze heeft er ook één met 'Zara Lizzy Noé'. Het bleef daar niet bij die dag, want ze heeft ook nog een tattoo van een takje laten zetten. Check het in de vlog hieronder. 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen.com, Glamour.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook