Series & Films

Dit weten we tot nu toe over Temptation Island VIPS 2019

Het is weer tijd voor heel veel juice! Er komt namelijk een nieuw seizoen Temptation Island VIPS aan en dat betekent weer héél veel drama. Welke bekende koppels doen er dit jaar mee? En welke verleid(st)ers hebben ze gestrikt om de kandidaten het hoofd op hol te brengen? Lees snel verder, want dit weten we tot nu toe over Temptation Island VIPS 2019.

Deze BN'ers gaan Temptation Island VIPS presenteren
Net zoals vorig jaar presenteren Yolanthe Sneijder-Cabau & Kaj Gorgels Temptation Island VIPS 2019.

temptation island vips 2019

De koppels
Uiteraard zijn er ook dit jaar weer bekende koppels gestrikt. Benieuwd welke BN'ers de ultieme relatietest dit seizoen aandurven? Lees hier welke koppels meedoen aan Temptation Island VIPS 2019.

We zijn er inmiddels achter dat ten minste één koppel het niet heeft overleefd. Ben je benieuwd welk koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd? Dat lees je hier.

De verleiders
Benieuwd welke verleiders dit jaar proberen de kandidaten het hoofd op hol te brengen? Klik hier voor een overzicht van alle boys die dit jaar voorbij komen tijdens Temptation Island.

De verleidsters
Benieuwd welke sexy dames het programma heeft weten te strikken om de mannen te versieren? Klik hier voor een overzicht van de knappe verleidsters.

Wanneer is Temptation Island VIPS 2019 op televisie?
In juni start het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS op Videoland. Check hier vanaf welke datum jij je agenda moet blokken.
 

Dit artikel wordt steeds aangevuld.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook