Lifestyle

Dit zijn de leukste cadeaus voor ieder sterrenbeeld om te geven

Heb je binnenkort een verjaardag van je bestie of van je moeder, maar heb je geen idee wat je voor diegene moet kopen? Een envelop met geld is natuurlijk heel erg makkelijk, maar het is juist leuk om een keer met iets origineels aan te komen op de verjaardag. Zoek het sterrenbeeld van de birthday girl op en vind hieronder de leukste cadeaus voor ieder sterrenbeeld om te geven. Zo heb je geen last minute stress meer tijdens het shoppen. 

Cadeaus sterrenbeeld Ram
Een Ram is heel avontuurlijk, dus daarom is het leuk om voor de jarige een avontuurlijk cadeau te geven. Je kan bijvoorbeeld een weekendje weg geven (misschien wel zo handig om dit met meerdere te geven aangezien de prijs) of geef haar een boek over reizen. Daar maak je een avontuurlijke girl vast en zeker blij mee! 

cadeaus sterrenbeeld ram

Lonely Planet's Ultimate Travelist, Bol.com | €20,99

Cadeaus sterrenbeeld Stier
Een Stier houdt heel erg van decoraties en interieur is daarom heel erg belangrijk voor hem of haar. Is jouw birthday girl ook een echte interieurjunkie? Dan is het natuurlijk superleuk om iets voor het huis te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie plant, een vaas mét bloemen of een leuk letterbord? 

cadeaus sterrenbeeld stier

Oldschool letterbord, Bol.com | €27,95

Cadeaus sterrenbeeld Tweelingen
Heeft jouw bestie Tweelingen als sterrenbeeld? Dan is ze heel uniek en dan verdient ze natuurlijk ook een uniek verjaardagscadeau. Koop bijvoorbeeld een superleuk spijkerjasje en ga hem helemaal pimpen. Nog leuker als jij voor jezelf ook een denim jacket scoort en jullie BFF-jasjes hebben. 

cadeaus sterrenbeeld tweelingen

Denim jacket, Boohoo.com | €32,40

Cadeaus sterrenbeeld Kreeft
De Kreeft houdt ervan om een heerlijke comfy plek van hun huis te maken. Ze vinden het superleuk om meerdere planten in huis te hebben, maar daar hoort natuurlijk ook een mooie mand of pot bij om in te zetten. 

cadeaus sterrenbeeld kreeft

Bloempothouder metaal, Bol.com | €26,96

Cadeaus sterrenbeeld Leeuw
Je Leeuw bff houdt van make-up en je maakt haar vast en zeker heel erg blij met een nieuw oogschaduw palette of een prachtige lipstick (deze lipkleur is trouwens dé kleur voor dit seizoen!). Wij zijn verliefd op het dit Urban Decay Naked palette en zij waarschijnlijk ook. 

cadeaus sterrenbeeld leeuw

URBAN DECAY palette, ICI PARIS XL | €22,50

Cadeaus sterrenbeeld Maagd
Een Maagd is een echte fashionista en houdt van schoenen. Er kan vast en zeker nog wel een paar mooie sneakers toegevoegd worden aan haar schoenencollectie, dus wat dacht je van deze kleurrijke chunky dad sneakers. Deze wil elke fashionista wel hebben!

cadeaus sterrenbeelden maagd

Chunky sneakers, Boohoo.com | €30,60

Cadeaus sterrenbeeld Weegschaal
Een Weegschal komt altijd voor iedereen op en vindt het heel belangrijk dat iedereen gelijk wordt behandeld. Het boek Heldinnen is een leuk cadeau om te geven aan een Weegschaal. Het staat vol met verhalen over verschillende vrouwen die veel hebben bereikt. 

cadeaus sterrenbeeld weegschaal

Boek Heldinnen, Bol.com | €19,99

Cadeaus sterrenbeeld Schorpioen
Een Scorpioen is reislustig en waarschijnlijk heeft de birthday girl grote plannen voor mooie reizen. Maar je kan natuurlijk niet op reis zonder een prachtige roze koffer. Waarschijnlijk neemt ze hem niet mee op wereldreis, maar voor een leuke city trip is hij perfect! 

cadeaus sterrenbeeld schorpioen

Roze handbagage koffer, Bol.com | €26,95

Cadeaus sterrenbeeld Boogschutter
Je Boogschutter friend is heel erg nieuwsgierig en maakt ook graag toffe reisjes. Enne, een leuke camera mag dan natuurlijk niet ontbreken. Heeft de jarige nog geen polaroid camera? Leg dan met z'n allen geld in en geef haar zo'n camera. Te leuk om hiermee selfies te maken en de foto's in jullie kamer te hangen! 

cadeaus sterrenbeeld boogschutter

Fujifilm Instax Mini 9, Bol.com | €71,69

Cadeaus sterrenbeeld Steenbok
Is je bff een Steenbok? Dan is ze waarschijnlijk heel erg ambitieus. Misschien dat het boek #girlboss leuk is om te geven, maar een bullet journal is ook tof. Hierin kan ze al haar goals en afspraken opschrijven en vergeet ze nooit meer iets. 

cadeaus sterrenbeeld steenbok

Bullet journal, Bol.com | €12,99 

Cadeaus sterrenbeeld Waterman
Meiden die Waterman als sterrenbeeld hebben zijn dromers, avonturiers en kunnen goed luisteren. Een Waterman is graag met andere mensen samen, maar houdt ook van heerlijke me-time. Verwen de birthday girl daarom met een heerlijk masker! 

cadeaus sterrenbeeld waterman

Kiehl's masker, de Bijenkorf | €30

Cadeaus sterrenbeeld Vissen
Vissen zijn heel vrouwelijk en vinden hun uiterlijk vaak belangrijk. Maak de jarige daarom blij met mooie sieraden of andere leuke accessoires. 

cadeaus sterrenbeeld vissen

Kralenketting met schelpen, Mango | €15,99

Bron: Seventeen.com, Allesterrenbeelden.nl | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook