News

Nikkie Tutorials wil geen kinderen en ze deelt de heftige reden

De mega succesvolle Nikkie Tutorials is sinds een paar maanden helemaal gelukkig met haar nieuwe lover Dylan. Iedereen is natuurlijk benieuwd of de twee al aan kinderen denken, maar in een interview vertelt de beauty YouTuber dat ze geen kinderen wil. De reden hiervan is heel erg heftig! 

Nikkie Tutorials geen kinderen
In een interview met Vogue vertelt Nikkie de Jager, a.k.a. Nikkie Tutorials dat ze geen kinderen wil en de reden is heel heftig. De bekende YouTuber is vroeger heel veel gepest en daardoor heeft ze besloten dat ze geen kinderen wil. Nikkie moet er namelijk niet aan denken dat haar kinderen gepest zouden worden. Toen ze 16 jaar was werd ze regelmatig giraffe en dikkop genoemd en al die pesterijen maakte Nikkie heel onzeker. 

View post on Instagram
 

Ook al was het een hele ongelukkige tijd, Nikkie is toch heel blij dat ze het heeft meegemaakt vertelt ze in het interview: “Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben er nuchter door geworden, sterk en volhardend. Ik weet, in welke situatie ik ook zit, dat ik erger heb doorstaan.” Toch zou ze niet willen dat haar kind dit soort dingen zou meemaken en daarom heeft ze geen kinderwens. Haar nieuwe lover Dylan is het alleen niet helemaal eens met haar keuze. Wij vinden het een heel heftig verhaal en het laat nogmaals zien dat pesten echt niet oké is! 

Bron: Cosmopolitan.nl, Vogue | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀