Lifestyle

Ben jij mega onhandig? Dan herken je deze 9 situaties sowieso

1

Je struikelt over je eigen voeten, klussen durf je niet aan voor je eigen veiligheid en maandelijks moet jij naar de stad om je servies aan te vullen, want je laat iedere week wel iets uit je handen glippen. ''Oeps!'' is dan ook een woord dat jij regelmatig roept. Je bent gewoon méga onhandig. Als super clumsy vrouw herken jij deze negen momenten sowieso.

1. Jij hebt twee linkerhanden
Klussen is niet voor jou weggelegd. Zelfs van IKEA kastjes in elkaar schroeven of een lampje verwisselen krijg jij het Spaans benauwd. Je raakt alles kwijt, schroeft alles verkeerd of laat een lampje al vallen terwijl je hem uitpakt. Het lukt je gewoon niet. 

2. Je hebt meerdere lichaamsdelen (meerdere keren) gebroken
Doordat je niet zo soepeltjes door het leven wandelt en je regelmatig op de grond ligt, is de eerste hulp voor jou geen onbekende plek. Als de zusters jou naar binnen zien lopen, weten ze al hoe laat het is. Je hebt weer wat gebroken, doordat je struikelde over je eigen voeten (of over lucht).

via GIPHY

3. Je laat alles vallen
Maar dan ook echt alles. Van borden, mokken, bloempotten tot je sleutels, alles glipt tussen je vingers vandaan. Al weegt het nog geen honderd gram, je krijgt het voor elkaar om het op de grond te donderen. 

4. Om de paar maanden heb jij een nieuw beeldscherm op je telefoon
Je weet niet hoe je het doet, maar soms maakt jouw telefoon gewoon een vlucht. Van de trap, de tafel, uit je zak, op de fiets *krak*. Weer een stuk beeldscherm. Een stuk beeldscherm is nog het minst erge dat je telefoon heeft doorstaan. Je vorige smartphones hebben wel eens sloten en toiletbezoekjes gemaakt.

5. Je draagt nog steeds anti-slip slokken
Je hoeft niet eens een misstap te maken, want als jij in je woning gewoon je voeten neerzet, glijden je benen alle kanten op. Sokken met anti-slip zijn gewoon een superveilige oplossing.

6. Je morst nog steeds
Bij iedere maaltijd lukt het je wel om een vlek achter te laten. Je schiet per ongeluk je eten van je bord, je eten valt van je vork of je plonst net iets te hard je lepel in de soep. Ov-er-al spetters. Witte kleding is dan ook echt een no-go bij jou en omdat je eigenlijk al volwassen bent vertik je het om een schort te dragen. Stiekem weet je wel dat het je vele wasjes scheelt.

via GIPHY

7. Je loopt overal tegenaan...
Jouw evenwichtsorgaan is een lichaamsdeel dat haar werk niet helemaal juist verricht. Je krijgt het regelmatig voor elkaar om tegen objecten te lopen waar je echt niet omheen kunt. Van deurposten, tot tafels en stoelen.

8. ..., waardoor je onder de blauwe plekken zit
Door je klunzigheid bots jij overal tegen aan. Jij maakt je in de zomer geen zorgen over of je benen haarloos zijn en glanzen, maar meer over die afgrijselijke blauwe plekken. Niet héél aantrekkelijk al die blauwe, paarse plekken van top tot teen.

9. Je laat vaak een spoor achter
Mensen zien ook regelmatig waar je bent geweest. Als jij je make-up doet vind je hier en daar wel een foundation- of lippenstiftvlek. In de badkamer, de eettafel, op de suède bank... Oeps! Ben jij wel eens zo onhandig geweest om vlekken op suède te veroorzaken? Met deze truc verdwijnt de vlek als sneeuw voor de zon.
Gevallen ijsje op de grond
Bron: studenten.net, buzzfeed.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 4 maanden geleden Emerald

  Weet je wat wél handig is??😜

  Ik heb in korte periode al meer dan 90 euro verdiend met het lezen van emails 🤑

  Wil je dit ook? Hier is de link waar je je kan aanmelden:

  https://www.spaar4cash.nl/?ref=29046

  you're welcome🤗💚

 1. 1