Estée Lauder Sensuous

Beauty door Redactie

Estée Lauder heeft een superlekkere geurlijn: Sensuous. De producten ruiken heel zoet en warm, met ingrediënten als hout, amber, zwarte peper, honing, jasmijn en mandarijn.

Er zijn meerdere producten. Natuurlijk een Eau de Parfum, maar ook de Touch-On Fragrance (een rollertje!), een Body Lotion en Silk Shower Crème die onder de douche begint te schuimen.

De prijzen: Eau de Parfum  30 ml (€42,-), 50 ml (€62,-) en 100 ml (€89,-). De Body Lotion kost € 42,-, de Silk Shower Crème €32,- en de Touch-On Fragrance €42,-.

De modellen van de campagne zijn niemand minder dan Gwyneth Paltrow, Elizabeth Hurley, Hilary Rhoda en Carolyn Murphy. Wauw!

Leuk detail: er is nu ook een quiz waarbij je kans maakt op een make-over én een fotoshoot in de stijl van Gwyneth, Hilary, Carolyn en Elizabeth. En dat samen met drie vriendinnen. Er zijn ook fijne 'troostprijzen', namelijk Sensuous pakketten.

De quiz is ook meteen heel leuk: jij beantwoordt vragen over jezelf en stuurt de quiz door naar vriendinnen; zo kun je zien hoe goed zij jou kennen. En omgekeerd natuurlijk!

Check de quiz hier!