Travel

Bij HEMA boek je nu een bungalow met de meiden voor een prikkie

De meivakantie staat voor de deur en voor je het weet is het alweer zomervakantie. Heb je nog geen plannen met de meiden gemaakt, maar willen jullie wel even weg? Zoek niet verder, want bij HEMA zijn  nu de bungalowweken. Je boekt nu bij je favoriete warenhuis een midweekje in een bungalow, voor héél weinig geld. Dus trommel je vriendinnen op en boeken maar!

Wil jij op vakantie met de meiden? Gooi dan nu die datumprikker eruit, want wij hebben een topaanbieding voor jullie gevonden. Het zijn namelijk de bungalowweken bij HEMA en daarom verkopen ze vouchers voor het verblijf in een Landal GreenParks bungalow voor héél weinig. De vouchers kosten €159 voor een midweek en daar krijg je een 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodatie voor terug.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Landal GreenParks Nederland (@landalnl) op

Dat betekent als je een midweekje in een bungalow verblijft samen met vijf vriendinnen, dit maar €26,50 per persoon kost. Wooohoo! Bij veel bungalowparken zit een (tropisch) zwembad en liggen ze in de natuur. Perfect voor een dagje zwembad of een heerlijke wandeling. 

Boek snel jullie voucher hier. Je kunt de midweek voucher nog kopen tot en met 21 april 2019.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook