Show je kamer: Emlyn

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Emlyn.
 

Hoi Girlscene,

Ik ben Emlyn, negentien jaar oud en volg de opleiding Voeding en Kwaliteit aan de Helicon in Den Bosch. Ik vind mijn kamer zo leuk, omdat ik het echt eigen heb gemaakt met mijn foto's. Mijn stijl kan je het beste omschrijven als Scandinavisch. Ik houd van lichte tinten en geen poespas, gewoon lekker rustig en basic. Wel met een leuke touch hier en daar. Mijn kamer bestaat het meest uit meubels van IKEA. De meubels passen goed bij mijn stijl. Ik vind IKEA-meubels ook makkelijk om te combineren, omdat ze hele sets hebben. Toch vind ik het soms nog moeilijk om het er mooi uit te laten zien. Hieronder staan de foto's. Ik hoop dat jullie het mooi vinden.

Groet, Emlyn
Interieur show je kamer Emlyn
Interieur show je kamer Emlyn
Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto's + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar danique@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!