Parfumerie.nl

Beauty door Redactie

Ik koop al jaren geen parfums meer in de winkel; ze zijn daar zó ontzettend duur, terwijl je ze op internet voor veel minder geld kan vinden. Ik bestelde altijd op Strawberrynet (een buitenlandse webshop), maar daar zijn de pakketjes soms achteraf tóch duur door de douane. Een goed Nederlands alternatief: Parfumerie.nl.

Op deze webshop vind je de meeste merken parfum met flinke kortingen. Ze hebben meer dan 6000 verschillende artikelen en zijn uit voorraad leverbaar, dus je hoeft geen weken te wachten op je geurtje.

Je vindt op de site ook een geurtjes top 10 (altijd handig) en een overzicht met cadeautips. Ze hebben ook een collectie verzorgingsproducten, van merken als Lancôme, Clarins, Biotherm, Revlon en Elizabeth Arden. Ook fijn: de koopjeshoek met lekkere aanbiedingen.

Je betaalt op deze webshop met iDeal, vooruitboeken, rembours of creditcard. Levering is binnen 1 dag, en je krijgt (leuk!!) altijd minimaal 2 gratis proefjes bij iedere bestelling. Heb je een bepaalde voorkeur voor een geurtje of crème, dan kan je dit aangeven bij het kopje "informatie" bij het bestellen. Dan proberen ze deze erbij te stoppen, zodat je het uit kunt testen!

Mijn favoriete geurtjes:

Burberry Brit for Woman 30 ml edt spray, € 29,95

Gucci Flora by Gucci 30 ml edt spray, € 47,50

Dolce & Gabbana The One 30 ml edt spray, € 47,50