Lifestyle

Vanavond de Bob? 9 redenen waarom je dus eigenlijk héél erg blij mag zijn

Het blijft iedere keer weer een lastige situatie, want wie is vanavond de klos? Wie stelt haar auto beschikbaar, laat de drankjes staan en is dus de Bob? De meeste feestgangers vinden het een grote teleurstelling om de Bob te zijn. Ho-daar, de Bob zijn is eigenlijk superfijn en heeft mega veel voordelen. Girlscene vertelt je waarom jij de volgende keer de Bob wil zijn.

1. Later kater
Omdat jij achter het stuur zit, wordt er deze dag natuurlijk geen alcohol gedronken. Je denkt misschien: bummer. Maar als je aan de volgende katervrije ochtend denkt, vrolijkt je dat direct op. Geen hoofdpijn, misselijkheid en spaghetti benen. 

2. Jij bepaalt wanneer het feestje eindigt
Als jij na een aantal uren feesten helemaal gesloopt bent, bepaal jij wanneer je richting je bed wil. Wanneer een ander rijdt en jouw lichaam houdt het allemaal niet meer vol, moet je de komende paar uur nog uitzitten. Dat is echt kil-ling. De Bob bepaalt en dat is toch heerlijk?

via GIPHY

3. Jouw wagen, jouw muziek
Jij bent vanavond de DJ. In de auto dan. Je vrienden waarderen het al enorm dat jij je drankjes opoffert, dus begrijpen wel dat jij graag je eigen feestje maakt in de auto. Wil jij meeblèren met de Spice Girls of Celine Dion? Zing alsof je leven ervan afhangt op jouw favoriete nummers nu het nog kan.

4. Je start de week zo fit als een hoentje
Vaak is je kater wel weg na een dag of twee. De ergste misselijkheid en hoofdpijn is verdwenen, maar toch merk je dat je lichaam niet helemaal 100% is. Nu jij als Bob de avond op Spa Rood hebt geleefd, heb je nergens last van. Jij staat zondag zelfs fris en fruitig in de sportschool. 

5. Geen flirtblunders voor jou deze avond
Een dubbele tong, scheelkijken in plaats van zwoel oogcontact of erachter komen dat je prooi er in het licht toch iets minder aantrekkelijk uitziet dan in het donker. Flirten tijdens feestjes hoort er gewoon bij. Nu jij Bobt is jouw flirtgame strong. Geen gekke uitspraken, struikelen over je eigen voeten en na het praten de naam van je prooi te zijn vergeten. Jij windt ze allemaal om je vinger.

via GIPHY

6. Geen gênante foto's van jou deze avond
Camera's zijn jouw grootste vijand op een avondje uit. Ze weten altijd precies jouw verkeerde hoek te vinden, terwijl je ogen staan alsof je net je bed uit komt. Gewoon niet sexy. Nu jij nuchter bent heb jij de fotografen al van een afstand in je vizier en ontloop je het risico dat er weer een gênant plaatje van jou verschijnt op het internet.

7. Jij hebt de hele avond live vermaak
Wanneer je de Bob bent en geen alcohol drinkt, zie je pas hoe uitbundig en gek iedereen zich gedraagt wanneer ze een borrel op hebben. Als Bob heb je sowieso de hele dag buikpijn van het lachen.

8. Je wordt het hele feest gesponsord
Rondje hier, rondje daar, het tempo zit er goed in en de rondjes blijven maar komen. Om het half uur gaat er wel iemand naar de bar en haalt een frisje of een mocktail voor je. Na een paar uur hebben je vriendinnen het niet eens meer door dat je al die rondjes meepakt. De Bob zijn is ook nog eens goed voor je portemonnee.

9. Geen slappe en kleffe hap van de snackbar
Want jij rijdt op de terugweg gewoon langs de McDrive. Als dit geen goede afsluiting van de dag is?

Als al deze punten nog niet genoeg zijn om je te bewijzen dat de Bobzijn echt zo erg nog niet is, onthoud dan dit: jij brengt de belangrijkste personen in je leven veilig van A naar B. En je vrienden in veiligheid brengen is toch het allerfijnst wat er is?
Vrolijke meiden in de auto
Bron: daarkunjemeethuiskomen.nl, mindbodygreen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook