Beauty

pureDKNY

pureDKNY is de nieuwste geur van Donna Karan en zal in februari 2010 in Nederland verkrijgbaar zijn. En het is niet alleen een lekker geurtje, het steunt ook nog eens een goed doel!

De geur

Het geur draait om vanille (mijn favoriet!), maar er zitten ook ingrediënten in als kroonblad (ik kende het niet, maar dit is een onderdeel van de bloem), lotusbloem, bulgaarse rozen, jasmijn, fresia, orchidee, witte amber en sandelhout.

Goed doel

Omdat ontwerper Donna Karan zich altijd verbonden voelt met de vooruitgang van vrouwen, werkt DKNY voor haar nieuwe geur pureDKNY samen met CARE, een van de leidende organisaties die vechten tegen globale aroedebestrijding. pureDKNY ondersteunt het werk van CARE in Uganda. Zo wordt ervoor gezorgd dat vrouwen getraind worden om een spaar- en leensysteem op te zetten om vrouwen te helpen meer inkomen te genereren en hun geld doelgerichter en bewuster te besteden, en zo kansen te creëren.

De druppel vanille in water in elke geur komt van de vanilleboon-boeren uit Uganda, waarvan de meerderheid vrouwen zijn. Dit helpt om een klein verschil in de wereld te maken. One drop at a time!

De verpakking is ook lekker 'groen': het heldere glazen flesje is geïnspireerd op een waterdruppel – alleen ronde vormen en geen harde kanten. Het glas is 100% recyclebaar. Het karton is geprint met laag VOC inkt en gemaakt van gecertificeerd houtpapier.

Prijzen

De spray is er in drie groottes: 30ml voor € 38,00, 50ml voor € 56,00 en 100ml voor € 78,00. Naast een eau de parfum zijn er nog twee essentiële lichaamsproducten: pureDKNY Body Butter (€ 38,-) en een pureDKNY Deodorant Natural Spray (€ 34,-).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved