News

Fans Justin Bieber vinden 1 april-grap ‘misselijkmakend’ en ‘respectloos’

Gisteren stond in het teken van 1 april-grappen. Dingen die écht waar zijn trokken we in twijfel en in sommige grappen trapten we met beide benen in. Zo geloofden ook veel fans dat Justin Bieber en Hailey Baldwin een kindje verwachten, toen Justin een foto postte van Hailey in het ziekenhuis met daarbij een echo-foto. Uiteraard bleek dit later een 1 april-grap, maar dit konden veel mensen toch niet echt waarderen.

De geruchten gaan al maanden dat Hailey Baldwin en Justin Bieber een kindje verwachten en daarom vond Justin 1 april hé moment om zijn fans in de maling te nemen.

De echo
Justin plaatste gisteren eerst een foto van een echo, waarop een baby te zien is. Uiteraard dachten iedereen dat het om een 1 april-grap ging, totdat Justin nog een foto plaatste.

View post on Instagram
 

Hailey Baldwin in het ziekenhuis
Om het nog iets geloofwaardiger te maken plaatste Justin iets later een foto van zijn liefje Hailey in het ziekenhuis, waarop te zien zou zijn dat ze bezig waren met de echo. Toen kwamen toch de eerste felicitaties binnen en dachten veel fans dat het stel een kindje zou krijgen. Zou het dan toch….?

View post on Instagram
 

1 april-grap
Na de ziekenhuis-foto plaatste Justin nog een foto van de echo, maar dit keer met een gephotoshopte puppy erin, met de tekst: ”Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS” en dat konden veel fans niet waarderen. Fans vinden het vooral respectloos dat Justin zo omgaat met zwangerschap. ‘Hoe kun je hier grappen over maken?’, ‘Dit is echt misselijk’ en andere boze comments stroomden binnen onder de foto.

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images