Lifestyle

Hét festival overzicht van 2019

De zomer komt er weer aan en dat betekent: zon, zee en festivals. Je geniet het beste van alle zonnestralen dansend, met een drankje in je hand en al je vrienden om je heen op een te gek festival. Pak daarom je agenda er maar bij, want Girlscene heeft voor jou hét festival overzicht 2019 gemaakt. Vanuit deze pagina kom je terecht bij alle pareltjes van mei tot en met september. Vind hier jouw feestje in het festival overzicht 2019.

Festival overzicht 2019: mei
We hebben net het feestje van Willem achter de rug, dat meestal met de nodige bakken regen plaatsvindt, maar daarna is het tijd voor de maand mei. In mei komen de eerste warme zonnestralen tevoorschijn en die willen we natuurlijk allemaal meepikken. De allereerste zonnestralen pak je onder andere mee op Bevrijdingsdag, foodfestivals en nog veel meer. Ben je benieuwd welke festivals jij écht moet bezoeken in de maand mei? Klik dan hier voor het festival overzicht 2019: mei.

Festival overzicht 2019: juni
Niet alleen de zon komt meer tevoorschijn in de maand juni, maar de lijst van festivals groeit ook, yay! In juni vindt een van de pareltjes van Nederland plaats, namelijk: Pinkpop. Naast dit grote festival met fantastische headliners zijn er ook heel veel weekendfestivals, denk hierbij aan Amsterdam Open Air, Defqon of Awakenings. Zoek je het liever kleiner op? Ga dan naar Festifest, het kleinste festival van Amsterdam. Benieuwd naar welke festivals nog meer plaatsvinden in ons kikkerlandje? Bekijk het volledige festival overzicht 2019: juni deze pagina.
Feestende tieners festival overzicht 2019
Festival overzicht 2019: juli
En de lijst groeit en groeit, en dat vinden we helemaal heerlijk. Het is hartje zomer en dat moeten we natuurlijk vieren. Van foodfestivals, tot de Zwarte Cross en lekkere techno-beats. Juli heeft het allemaal. Een leuk extraatje van deze maand is dat de Pride Week begint. Eind juli lopen de straten van Amsterdam weer vol om te vieren dat iedereen het recht heeft om van elkaar te houden. Nieuwsgierig wat er nog meer te beleven valt in juli? Bekijk dan hier waar jij en je vrienden naartoe moeten.

Festival overzicht 2019: augustus
Ojeej, we zijn alweer over de helft van ons favoriete seizoen, maar dat gaat de pret niet bederven. Augustus heeft nog een hoop toffe festivals te bieden en de heftigste hitte is vaak al geweest. Nu loop je tenminste niet meer zo te zweten als jij je sexy dansmoves laat zien. Weet jij nog niet waar jij je dansmoves moet showen deze maand? Wees gerust, Girlscene heeft maar liefst 22 festivals voor jou verzameld, waar jij sowieso naartoe moet. In het festival overzicht 2019: augustus, staat alles wat je weten moet. Bekijk het hier het overzicht en haal direct je dansschoenen maar uit de kast.

Festival overzicht 2019: september
Oh, nooo. Het einde van het festivalseizoen is nabij. Gelukkig biedt ook deze maand weer pareltjes waar jij en je vrienden dit fantastische seizoen mogen afsluiten. Van het Draaimolen Festival, tot Into The Woods en Appelpop. Genoeg redenen om nog een keer (of natuurlijk meer) goed uit je plaat te gaan. Benieuwd naar waar jij en je vrienden het seizoen mogelijk gaan afsluiten? In dit overzicht, het festival overzicht 2019: september, vind jij je antwoord. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook