Tips om goed op de foto te staan

Beauty door Redactie

We hadden het al een keer eerder op de site staan maar nu hebben we weer een nieuwe lading met tips. Vind je dat je niet altijd leuk op de foto staat en wil je daar aan werken? Lees dan gauw verder!

1. Mensen die zeggen dat een camera dikker maakt, hebben deze truc nog niet uitgeprobeerd: draai je bovenlichaam, houd een schouder richting de camera en de ander ervan weg. Het laat je namelijk veel slanker lijken. Komt dat even goed van pas!

2. Slimme tip: een kersenrode lipgloss is perfect voor op de foto. Deze kleur is niet te opvallend en ook niet te onopvallend. Als je een bijna huidskleur lipgloss of juist een te opvallende lipgloss gebruikt, kan je op de foto door de flits eruit zien als een lijk en dat moeten we dus vooral niet hebben.

3. Op een feestje: probeer foto’s vroeg te maken, wanneer je nog weinig of geen drank op hebt. Zo voorkom je dat je stom of vreemd op de foto staat. Aan het begin van de avond heb je nog controle over jezelf en later op de avond wellicht wat minder...

4. Beweging in het haar is ook zeker belangrijk. Als je je haar te erg gestijld hebt zie je dat zeker terug op de camera. Beweging in het haar komt mooier over en vaak ook sexier. En dat is wat wij dames allemaal graag willen! Dus haal die handen even door je lokken...

5. Het klinkt misschien heel stom, maar wanneer de foto bijna genomen wordt, moet je je hoofd een klein beetje naar voren duwen. Echt maar een klein beetje, zo voorkom je namelijk een dubbele kin en laat het je gezicht dunner lijken. Die ga ik zeker onthouden!

6. Zoek uit welke kant en hoek je het mooist vindt van jezelf om te laten fotograferen. Oefen hiermee zodat je op een gegeven moment weet hoe je jezelf op de foto eruit wilt laten zien. Dan is het een stuk gemakkelijker om even snel op de foto te gaan. And pose!

7. Natuurlijk ben je op je mooist wanneer je spontaan glimlacht. Dus misschien is het mogelijk dat er foto’s onverwachts van je genomen wordt, wanneer je super veel lol hebt. Persoonlijk vind ik dat altijd het mooist...

Dus ga lekker oefenen voor de spiegel, schud met je haar, lach veel en drink met mate!

Zie ook: Op de foto als een celeb

door Shelley