Celebs

Dit ex-koppel van Temptation Island is weer samen gespot!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Shawn Mendes laat zijn fans weten dat hij voor een nieuwe carrière gaat, dit is wat Gigi Hadid waard is en dit ex-koppel van Temptation Island is weer samen gespot.

Dit ex-koppel van Temptation Island is weer samen gespot
Nadat Temptation Island wilde Deborah Tim nooit meer zien, omdat hij tijdens het programma verliefd werd op verleidster Cherish. Maar het lijkt erop dat Deborah weer is bijgedraaid. Er is bewijs dat Tim en Deborah in ieder geval weer door één deur kunnen. Temptation Island-deelnemer Tim deelde namelijk een foto van de twee met de tekst "En jaja met Deborah Leemans". Eerder zei Goedele in Goedele On Top: "Ik vind het heel raar, maar ik zie echt nog liefde tussen jullie twee. Daar was ik totaal niet op voorbereid." Tim reageerde toen instemmend: "Ik ook niet." Hmmm, betekent dit dat ze weer aan het daten zijn? 

Shawn Mendes begint een nieuwe carrière
Stopt Shawn Mendes binnenkort met zijn zangcarrière om als acteur aan de slag te gaan? De zanger heeft in ieder geval al een aantal aanbiedingen gehad en het lijkt er nu toch echt op dat Shawn Mendes snel te zien is op het grote doek. Hij liet namelijk tijdens een Q&A aan zijn fans weten dat hij pretty soon in een film te zien is. "I think there will be one sooner than you guys think," zegt Shawn Mendes. Wij kunnen nu al niet wachten op de film, maar hopelijk geeft hij zijn zangcarrière niet op!

Lil' Kleine kreeg gemene reacties onder zijn Instagram-foto
Lil' Kleine plaatste op Instagram een foto van zichzelf in een zwembroek, maar daar kreeg de rapper niet bepaald leuke reacties op... Zo werd er onder de foto gezet: "Wie is er nu zwanger: Jamie of Jorik?", "Je bent dik geworden" en "Wat een pens". Heftig! Gelukkig komt zijn verloofde Jaimie voor Lil' Kleine op en reageert: "Het is ook nooit goed hè, schatje. Je bent heerlijk en zo is het!" Hopelijk heeft de rapper nog wel van zijn vakantie op Bali kunnen genieten. Enne, laten we allemaal wat liever voor elkaar zijn ;-). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Dit is wat Gigi Hadid waard is
Gigi Hadid is sinds 2014 een busy babe. Ze heeft al meegelopen in heel veel modeshows, modecampagnes gedaan, samenwerkingen gehad met grote merken en ze stond vaak op de cover van tijdschriften. Daarnaast is ze natuurlijk ook groot op Instagram en sleept Gigi regelmatig een goede samenwerking binnen voor haar account. Enne, met dat alles verdient het model behoorlijk wat. Er wordt namelijk gezegd dat Gigi Hadid tussen de $9.5 and $29 miljoen waard is. Dat is zeker niet verkeerd! 

De vader van Anna Nooshin is overleden
Via haar Instagram laat Anna Nooshin weten dat haar vader is overleden. De influencer plaatste op haar account een video en foto van haar vader met daarbij een hele lieve tekst. Zo schrijft Anna onder andere: "Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen." Anna kreeg heel veel lieve reacties, maar er waren ook genoeg haters die commentaar hadden op haar manier van verwerken. Daarop reageert Anna via Instagram Stories: "Nog even dit voor ik ga slapen: iedereen die het nodig vindt om negatief te reageren over het overlijden van mijn vader en hoe ik ermee omga en wat ik post op social media: ik blokeer je gewoon, want ik ben letterlijk klaar met die shit. Ik weet wat hij wilde dat ik zou doen. Niemand kent mijn familie, jullie hebben allemaal geen idee wat we doormaken." Wij wensen Anna Nooshin heel veel sterkte! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 

Anna Nooshin vader

Bron: Cosmopolitan.nl, Seventeen.com, Cosmopolitan.com | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook