Travel

9 x de leukste weekendjes weg met vriendinnen in Nederland

Je hebt al je vriendinnen opgetrommeld en de datum is geprikt. Jullie gaan binnenkort met de hele girlsquad een weekendje weg. Yay! Maar wat wordt de bestemming? Willen jullie een originele locatie of zijn jullie echte luxepaarden? Wij hebben de 9 beste plekken voor een weekend met vriendinnen voor jullie uitgezocht, jullie hoeven alleen nog maar te boeken.

1. De sterrenkubus
Altijd al eens onder een sterrenhemel willen slapen? Dan ben je bij deze sterrenkbubussen van Erfgoed Bossem aan het juiste adres. Hoe tof om in dit knusse huisje samen met je bff naar de sterren te kijken tot je in slaap valt? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tom Van Den Dool (@tomvandendool) op

2. Een zeilboot
Ben je met een grotere groep en is het mooi weer? Huur dan met de meiden een zeilboot. Er zijn zeilboten te huur waarbij je een weekend op een zeilboot vertoefd inclusief kapitein. Kijk, dat is nou handig! Hoeven jullie alleen maar in de zon te chillen met jullie billen ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stas Azarov - nauticouturier (@sailfie) op

3. Een huisje aan het strand
Blijven jullie liever op het vaste land, maar zijn jullie wel graag aan het water? Boek dan een vakantiehuisje in de duinen. Perfect om een weekendje uit te waaien, strandwandelingen te maken en cocktails te drinken tijdens de zonsondergang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk) op

4. Ardennen
Of het nou weer of geen weer is, een weekendje Ardennen is altijd een goed idee. Boek een huisje met de volledige girlsquad via Airbnb, sla voor het hele weekend boodschappen in en neem genoeg bordspellen mee. Jullie zijn het hele weekend zoet!

5. Engelse dubbeldekker
Over De Ardennen gesproken... Daar staat dus een hele toffe Engelse dubbeldekker waarin je kunt overnachten samen met vier vriendinnen. Hoe cool is dat? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marleen | Campings & glamping (@bijzonderecamping) op

6. Kamperen
Naast het huren van een huisje kun je natuurlijk ook met je vriendinnen back to basic. Wat dacht je van kamperen? Gooi de tent in de auto en ga erop uit. 's Avonds lekker kokkerellen op een campingkooktoestel en afsluiten met marshmellows boven het kampvuur. Yum!

7. Volkswagenbusje
Zijn niet alle vriendinnen enthousiast geworden bij het woord tent? Stel dan voor om een Volkswagenbusje te huren. Wedden dat ze nu al heel anders naar het idee 'kamperen' kijken? Vaak bieden websites als groupon zo'n busje aan voor een heel fijn prijsje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VW | BusLife | Community (@buslifer) op

7. Bungalowpark
Zie jij jezelf nog niet lopen met een wc-rol onder je arm over de camping? Misschien is dan een bungalowpark een beter plan voor jullie. Vaak zit er ook een spa of tropisch zwembad bij het park, dus jullie vermaken je daar gegarandeerd het hele weekend.

8. Spa hotel
Als jullie iets meer te besteden hebben en een weekend helemaal tot rust willen komen is het boeken van een spa hotel echt een must. Een weekendje helemaal zen worden, kletsen met vriendinnen op de hotelkamer en tot slot een heerlijke massage. Jij komt herboren terug van dit wellnessweekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Spa Sport Hotel ZUIVER (@zuiveramsterdam) op

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved