Lifestyle

Horoscoop april 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van april 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop april 2019!

Horoscoop april 2019: Ram
Wow wat gaat de tijd snel. Afgelopen maand stond in het teken van sporten, werken en afspreken met vrienden. Je ging maar door en maakte weinig tijd voor jezelf vrij. Daarom staat de maand april voor jou in het teken van me-time. Plan af en toe bewust een avond vrij voor jezelf. Ga lekker in bad, maskertje op en geniet van wat vrije uurtje want je verdient het.

Horoscoop april 2019: Schorpioen
In de maand april zit jij lekkerder in je vel dan ooit. De zon laat zich vaker zien en daar word jij gelijk vrolijk van. Je straalt en niet alleen je vriendinnen worden vrolijk van jou, maar ook de mannen valt het op. In april heb jij in ieder geval geen aandacht te kort, dus geniet ervan. Maar pas op dat je geen kapsones krijgt ;-).

Horoscoop april 2019: Tweelingen
Afgelopen maand heb jij lekker rustig aan gedaan. Je hebt eindelijk die belastingaangifte gedaan en een grote lenteschoonmaak gehouden, zodat je april fris en fruitig kunt beginnen. Yay! Je hebt zin in de zomer en bij de eerste zonnestralen zit jij alweer met je girlsquad op het terras. Ben je single? Kijk tijdens deze terrassessies je ogen uit, want wie zit er een hottie in de hoek van het café. Oh la la!

Horoscoop april 2019: Kreeft
Baal jij er elk jaar weer van dat je weer te laat bent begonnen met het werken aan die bikinibody? Dan is april het moment om te beginnen. Zoek een sport die leuk vindt en waarvan jij denkt dat je het de hele zomer gaat doen. Je mag best eens wat investeren in een leuke sport, want uiteindelijk haal je er waarschijnlijk meer plezier uit dan je denkt. Vergeet niet om daarnaast gezond te eten, want anders is al die inspanning voor niets. Uiteraard mag er in het weekend best weleens 'gecheat' worden ;-).

Horoscoop april 2019: Leeuw
Afgelopen maand was jij on fire. Als single flirtte je erop los en ook in een relatie spatten de vonken er vanaf. Pas als single wel op dat je niet al je lovers aan het lijntje houdt, want dit gaan je nieuwe aanwinsten niet waarderen. Heb je een relatie? Probeer dan die spanning vast te houden. Blijf niet thuis op de bank hangen, maar ga lekker het terras op als de zon schijnt of plan een spontane date night in jullie favoriete kroeg.

Horoscoop april 2019: Weegschaal
Vorige maand stond in het teken van gezond eten en probeer dit in de maand april vast te houden. Naast je gezonde eetpatroon is het helemaal geen gek idee om het sporten weer eens op te pakken en voor je het weet zit jij lekkerder in je vel dan ooit. Niet alleen merk jij dit zelf, maar ook je omgeving ziet dat het goed met je gaat. Grote kans dat er deze maand nog iets leuks op je staat te wachten op het gebied van je carrière. Dit is misschien spannend, maar deze maand zullen de sterren je helpen, dus grijp die kans. You go girl!

horoscoop april 2019

Horoscoop april 2019​: Stier
April staat in het teken van liefde. Of je nou single bent of vrijgezel, er gaan romantische dingen gebeuren in de maand april. Houd als single je oren en ogen open, want een nieuwe liefde zit soms verstopt in een klein hoekje. Heb je een relatie? Dan is 'ie sterken dan ooit. Verras hem of haar daarom eens spontaan met een cadeautje, wedden dat dit jullie relatie nóg een boost geeft.

Horoscoop april 2019: Maagd
Je begint april nogal hectisch. Een volle agenda met veel afspraken op je werk of veel sociale verplichtingen. Pas op dat je jezelf niet voorbij loopt en plan genoeg tijd in voor leuke afspraken. Zoals een date met die leuke boy of bijkletsen met een vriendin die je al een tijd niet hebt gezien. Als je net bent begonnen met iets nieuws, merk je dat het veel energie kost. Toch raden we je aan om door te zetten, want halverwege april merk je dat je steeds meer plezier krijgt. Hello new energy!

Horoscoop april 2019: Vissen
Je hebt een drukke maand achter de rug en april staat deels in het teken van relaxen. Beloon jezelf met een lekker ontbijtje of gun jezelf een dagje spa samen met een vriendin. Hierna is het weer tijd om te knallen, want er staan een paar grote veranderingen op het gebied van school of werk op de planning. Vergeet af en toe niet even stil te staan bij je prestaties en jezelf een schouderklopje te geven, want je verdient het!

Horoscoop april 2019: Waterman
In het begin van april zit jij even niet lekker in je vel... Het lijkt alsof alles misgaat en je bent niet vooruit te branden. Probeer erachter te komen waardoor dit komt. Ben je ongezonder gaan eten? Gestopt met sporten? Of loopt het niet lekker tussen jou en je lover? Probeer het probleem vooruit te schuiven, maar los het op. Wedden dat je je gelijk beter voelt? Halverwege april merk je dat het beter gaat. Twijfel daarom niet om dat ene tripje te plannen, maar denk YOLO. Geld moet rollen, toch? ;-)

Horoscoop april 2019: Steenbok
Door de invloed van Venus voel je je aangetrokken tot iets nieuws. Spannend! Van een nieuwe uitdaging op je werk tot die ene match waar jij nu al weken mee aan het praten bent via een dating-app. Sta open voor verandering en wie weet wat er eind april op je pad komt. Op het gebied van gezondheid gaat het met ups en downs. Pas op dat je tijdens Koningsnacht niet te diep in het glaasje kijkt, want voor je het weet lig je er twee dagen af.

Horoscoop april 2019: Boogschutter
Afgelopen maand heb je flink op de centen gelet, niet gek dat je daarom het geld voelt branden in je portemonnee en de drang voelt op het uit te geven. Toch raden wij je aan om niet gelijk alles uit te geven, want er staan nog heel wat feestjes op de planning de komende maanden. Geen gek idee om dat dure shirtje daarom nog even te laten hangen, misschien is 'ie binnenkort wel in de sale? Daarnaast moet je halverwege april een belangrijke beslissing maken en is het belangrijk om hierbij op je intuïtie af te gaan.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook