Food

In deze stad opent binnenkort een carpaccio restaurant

Eet jij regelmatig een broodje met rucola, truffelmayo en natuurlijk carpaccio? Maakt jouw hart een sprongetje als er carpaccio op de kaart staat? En kun jij dit heerlijke gerecht de hele dag door eten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou als echte carpaccio-lover, er opent namelijk binnenkort weer een carpaccio restaurant in Nederland. Waar je moet zijn? Dat lees je hier.

Nieuw carpaccio restaurant
Als je van carpaccio houdt dan moet je misschien maar naar het zuiden van Nederland verhuizen, want daar is het een echt carpaccio walhalla. Een tijdje terug schreven we namelijk al over de carpacciobar in Tilburg en daarna opende er ook nog een carpaccio restaurant in Den Bosch. Het derde carpaccio restaurant staat nu op de planning en geloof het of niet, ook deze komt in Brabant. Het nieuwe fililaal van Carpaccio Chop opent namelijk binnenkort haar deuren in Eindhoven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Carpaccio Chop (@thecarpacciochop) op

Carpaccio tot aan je voordeur
Carpaccio Chop heeft een menukaart met alleen maar verschillende soorten carpaccio, van vlees tot vis en harissa-crème tot hummus. Yum! Half april gaat het nieuwe fililaal als het goed is open en is gevestigd in de Down Town Gourmet Market. Goed nieuws voor alle brabo's onder ons, Carpaccio Chop bezorgt alle gerechten ook nog eens aan huis.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook