Huidverzorging van Estée Lauder

Beauty door Redactie

Een goed verzorgde huid is de basis van een mooie en egale make-up. En een gouden tip: foundation is makkelijker aan te brengen op een goed gehydrateerde huid! Estée Lauder heeft een Beautiful Skincare systeem waarmee iedereen, ongeacht hoe oud je bent of wat voor huidtype je hebt, een op maat gemaakte lijn met verzorgingsproducten kan vinden.

-

De eerste stap in de huidverzorging is een fijn serum. Nu denk je wellicht dat dat alleen voor de oudere huid is of tegen rimpels, maar niets is minder waar! Ik gebruik er zelf ook dagelijks eentje, en ik ben pas 21 :-) Estée Lauder was het eerste merk dat een serum op de markt bracht: de Advanced Night Repair, het serum voor iedere huid, altijd en overal, man of vrouw, jong of oud. Of zoals Estée Lauder zei: "de levensverzekering voor de huid".

Serums hebben verschillende verzorgende eigenschappen. Zo zorgt Estée's serum 'Idealist' voor het minimaliseren van de poriën en geeft het een matterend effect waardoor je huid lekker zacht aanvoelt. Deze zorgt er ook voor dat je make-up er egaler uitziet en beter blijft zitten.

Niet alleen een serum is ideaal voor een zacht huidje, ook een moisturizer mag niet in je beautycase ontbreken. Estée Lauder heeft vijf moisturizers waaruit gekozen kan worden die de volgende stap vormen: Hydrationist, DayWear Plus, Revelation, Time Zone en Resilience Lift Extreme. De moisturizers van Estée Lauder geven je huid lekker veel vocht en verzorging en zorgen ook dat je huid jong blijft.

-

-

Op de site van het merk, www.esteelauder.nl, vind je de Skincare finder. Hier kun je met een kort testje te weten komen welke producten goed bij jouw huid passen!