The Beauty Bakery

Beauty door Redactie

Een tijdje geleden keek ik op de site van The Beauty Bakery. Hier verkopen ze hele leuke zeepjes, scrub en geurtjes voor in bad of in je kamer.

Maar het meest opvallende aan de items, zijn de vormpjes waarin het verkocht wordt. Als je op de site kijkt, lijkt het net alsof je op een site komt waar ze cupcakes verkopen... maar deze zijn niet om op te eten, maar voor in bad!

Ze verkopen dus zeepjes, scrub en geurtjes in vormpjes van cupcakes. Klein of groot, roze of blauw...

Om de items van The Beauty Bakery te testen kregen we er een aantal opgestuurd:

Test nummer één: Blue Hawaii

De eerste zeep die we getest hebben voor in bad was de ''Blue Hawaii''. De Blue Hawaii is een blauw cupcakeje met een klein parapluutje eraan, zodat je het ''Hawaii'' gevoel krijgt. Op de gebruiksaanwijzing staat vermeld dat je het cupcakeje in bad moet leggen. Wanneer je hem in het water hebt gelegd, gaat het cupcakeje bruisen (denk bijvoorbeeld aan een bruistablet maar dan véél mooier en groter). Na ongeveer 3 minuten vol verbazing naar het langzaam weg smeltende cupcakeje te kijken, zie je dat het water in bad blauw wordt. Niet alleen heb je dan een super leuke kleur water, ook ruikt het super lekker. Denk bijvoorbeeld aan de geuren van kokos, ananas en heerlijke sinaasappel! Je krijgt meteen het vakantie gevoel...

Test nummer twee: The Skin Doctor

The Skin Doctor is een vierkant zeepje voor je huid. Wanneer je gestresst of gespannen bent helpt The Skin Doctor om te ontspannen. Dit komt omdat er een heerlijke geur van Kamille en Lavendel in zit. Je huid wordt dankzij The Skin Doctor erg zacht en ruikt niet alleen naar Kamille en Lavendel, ook naar cacaoboter. Door de heerlijke geurtjes van het zeepje (en ook door de andere cupcakes) krijg je ontzettend de neiging om het gewoon op te eten. Dus als je besluit om de cupecakes te bestellen, doe dit dan niet met een lege maag!

-

Test nummer drie: Queen of Hearts

Als laatste testen we de Queen of Hearts. Ook dit cupcakeje leg je in het bad met water en laat je het vervolgens bruisen totdat het verdwenen is. Het is een supermooi cakeje met als finishing touch: kleine rode hartjes. Wanneer het gaat bruisen, komt er een hele sterke vrouwelijke geur vanaf. Je ruikt dan de geur van aardbeien maar tegelijkertijd ook heel fris.

-

Resultaat:

Alledrie de producten waren geweldig. Wanneer ze opgestuurd worden, zijn ze leuk verpakt met een lief strikje eromheen. Mijn persoonlijke favoriet was de Blue Hawaii omdat ik erg veel van zon, zee en strand houd en het mij daar absoluut aan deed denken. Één nadeel is dat de cupcakes helaas niet gaan schuimen.

Je kunt de cupcakes bestellen op de site van Beauty Bakery. De prijzen zijn verschillend (het ligt eraan welke cupcake je besteld en hoe groot de cupcake is). De cupcakes worden naar je toe gezonden via TNT post. De verzendkosten bedraagt: 6,75 en het zal ongeveer 3 tot 4 werkdagen duren voordat het aankomt. Wel moet je eerst een account aanmaken op de site van Beauty Bakery maar dat neemt gelukkig maar ongeveer twee minuten in beslag!

Nog een aantal leuke feitjes:

De producten van The Beauty Bakery zijn 100% natuurlijk en plantaardig. De producten zijn handgemaakt met zuivere en eerlijke ingrediënten. Ook zijn er geen chemische, synthetische en dierlijke toevoegingen erin gestopt. De producten zitten bordevol met cacao boter en herstellende kruiden. De cupcakes zijn niet getest op dieren!

Door Shelley