Food

De loempidel is hier: een loempia met frikandel erin

Sta jij in de snackbar altijd minuten te twijfelen welke snack jij deze keer gaat eten bij je frietjes? Voor de mensen met keuzestress was er gelukkig al een viandel, waarbij je de smaak hebt van een frikandel maar dan in een iets krokanter jasje à la de kroket. Maar er is meer in frituurland, namelijk de loempidel; een combinatie van een loempia en een frikandel.

Als je groot fan van de frikandel bent, moet je dit ook eens proberen; de loempidel. Het schijnt dat de combinatie van een loempia en een frikandel binnenkort in de vitrines van de snackbar liggen. Het is een kruising tussen een loempia en een frikandel, onder het loempiavel ligt namelijk geen groente en kip, maar een  frikandel in een zoet sausje. Bekijk hieronder hoe deze snacks eruit komen te zien. Maar, er zijn nog enige twijfels over de snack…

Helaas ligt de snack niet in de schappen van de supermarkt, maar kunnen eigenaars van frietzaken de snack wel kopen zodat het binnenkort in de vitrine van jouw snackbar ligt. Yay!

1 april?
Omdat het bijna 1 april is gelooft niet iedereen dat deze snack ook écht op de markt komt, maar volgens de marketingmanager snackproducent Vanreusel is het geen grap. ”Het is serious business voor ons.”

Bron: limburger.nl