DKNY Love From New York

Beauty door Redactie

DKNY heeft weer een nieuw luchtje. Dit keer ruikt het naar... New York! Dit luchtje is speciaal gemaakt voor de meiden die van reizen, liefde en avontuur houden. Zo draag je New York City altijd bij je, waar je ook bent.

- 

DKNY Love From New York is een mix van waterlelie, fresia, mandarijn, zwarte bes, magnolia, witte lelie en viooltjes. Kort samengevat: lekker zoet en fris.

Het flesje is een simpel rechthoekig flesje met een zilveren dop. Op deze dop zit een postzegel met het vrijheidsbeeld van New York. De inhoud van het flesje is roze en dat geeft precies de romantiek in New York weer. De titel ''Love From New York'' staat in dunne letters (in het felroze) op het rechthoekige flesje gedrukt. Een romantisch flesje dus..!

Het doosje waar het luchtje in zit is ook geinspireerd door New York. Foto's van mooie plaatsen en monumenten in New York zijn om het doosje heen gewikkeld. De achterkant is weer geinspireerd op iets totaal anders, namelijk: een brief. Zo zie je op de achterkant een kaart, postzegel en een zin ''Wish you were here''. Oftewel Love From New York..

Het luchtje zal vanaf 5 april in de winkel liggen en kost € 44,- voor 50 milliliter.

-

door Shelley