Lifestyle

7 redenen waarom een Ram de allerbeste vriendin is die je kan hebben

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is het sterrenbeeld van je beste vriendin Ram? Dan zit jullie vriendschap helemaal goed, want een Ram is heel erg eerlijk, trouw en houdt van spontane acties. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Ram en vergeet natuurlijk niet te checken of je bestie een Ram is. 

Ze is heel erg eerlijk
Met een Ram als bff weet je altijd waar je aan toe bent, want ze is super eerlijk. Ben jij aan het daten met een iemand die totaal niet goed voor je is? Dan zal ze dit meteen eerlijk tegen je zeggen. Een Ram houdt niet van leugens en oneerlijkheid, dus het is beter om niet te liegen tegen haar. 

Ze is trouw
Je bestie zal je altijd steunen, want als ze een Ram is dan is ze ook heel erg trouw. Heb jij het bijvoorbeeld heel erg zwaar op school of thuis? Dan kan je altijd terecht bij haar, want ze staat altijd voor je klaar. Besties for life!

Ze is spontaan
Is je bff een Ram? Dan hebben jullie het nooit, maar dan ook nooit saai samen. Ze houdt namelijk wel van spontane acties, dus grote kans dat ze ineens besluit om samen op pad te gaan en iets leuks te doen. Zo heb je nooit meer saaie momenten in de vakantie of in het weekend, want je vriendin sleept je wel weer van de bank af. 

Ze is zorgzaam
Je lieve vriendin is super zorgzaam. Lig jij met een gebroken hart op bed of ben je al een hele week ziek? Dan komt zij bij je langs om je te troosten en voor je te zorgen. Wees maar zuinig met zo'n vriendin en wees ook zorgzaam op de momenten dat zij jou nodig heeft. Daar zijn jullie natuurlijk vriendinnen voor. 

vriendin ram sterrenbeeld
Ze is enthousiast
Zoals we al zeiden is het nooit saai als je omgaat met een Ram. Zijn jullie op een heel erg saai feestje, dan zorgt je Ram bestie er wel voor dat het feestje ineens hartstikke gezellig wordt. Dat lukt haar wel met haar enthousiasme. 

Ze is gevoelig
Je zou het misschien niet altijd denken, maar een Ram is heel erg gevoelig. Zeker op het gebied van liefde. Ben je gedumpt, dan staat ze ook meteen voor je klaar met een doos chocolade en tissues. Maar ook als zij liefdesverdriet heeft kan ze dit wel goed gebruiken. Doordat ze zo gevoelig is duurt het vaak ook langer bij haar om er bovenop te komen... 

Ze is geen ruziemaker
Je beste vriendin zal echt niet snel ruzie met je maken. Als ze echt boos op je is geworden, dan heb jij haar waarschijnlijk gekwetst door te liegen bijvoorbeeld. Als dat het geval is dan verandert je lieve vriendin direct in een hele boze bff. Zie het dan maar eens goed te maken...

Bron: Rubriek.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook