Beautymerk ‘Yes to Carrots’

Beauty door Redactie

Yes to Carrots is een huid- en haarverzorginglijn met producten die compleet parabenen-vrij zijn! Nu vraag je je vast af wat parabenen zijn... Wil je graag meer informatie hierover, kijk dan hier.

Daarnaast zijn in de producten Dode Zee modder, organisch fruit en mineralen verwerkt. Zeker een toegevoegde waarde dat goed is voor je huid! Ook zit er
beta-caroteen in verwerkt, afkomstig van wortels. Dit extract is een supersterk anti-oxidant die beschadiging aan je huid en haar voorkomt en ook nog eens repareert. Wat wil je nog meer?

Goed om te weten is dat de producten van Yes to Carrots niet op dieren getest zijn. De producten zijn iets duurder vergeleken met de gewone merken in de supermarkt, maar als je dan naar de inhoud kijkt valt de prijs reuze mee. De flessen zijn namelijk lekker groot, om een aantal voorbeelden te noemen: €6,95 voor 500 ml shampoo en €8,85 voor 250 ml bodybutter.

Yes to Carrots is o.a. te koop bij de Tuinen en Etos. De Belgische meiden kunnen bij Essenza terecht voor Yes to Carrots producten. Daarnaast kunnen jullie dit merk ook bij Asos.com shoppen.

Hieronder een aantal producten:

Body Moisturising, prijs 6,95

Shampoo, prijs 6,95

Douchegel, prijs 6,95

Lip butter, prijs 3,80

Dagcreme, prijs 11,35

Bodylotion, prijs 8,85

door Danique