Lifestyle

Met deze 9 animal-Instagrams ben jij gegarandeerd de hele dag vrolijk

We hebben ze eigenlijk liever om ons heen dan onze lovers en beste vrienden (sorry, not sorry). We hebben het natuurlijk over dieren! Ben jij iemand die op een verjaardag in de hoek te vinden is met de viervoeters van het huis? Of stuur jij altijd lieve dierenplaatjes naar al je chats en maak je iedereen daar helemaal gek mee? Dan zit je precies op de juiste pagina. Hier vind je de leukste animal-Insta’s waarvan jij sowieso een lach op je gezicht krijgt.

1. Darcy the Flying Hedgehog
Kijk nooou. De pagina van Darcy the Flyning Hedgehok heeft een extreem hoog ‘awhh-gehalte’. Ga op avontuur met Chopin de egel, bekijk als z’n toffe outfits en smelt weg bij zijn glimlachjes.

View post on Instagram
 

2. Prissy Pig
De varkentjes Prissy en Pop zijn alles behalve om op te eten. Je wil er alleen maar mee knuffelen. Pissy en Pop zijn niet alleen mega schattig, maar ook nog eens helden. Samen met hun baasjes redden ze andere verwaarloosde boerderijdieren. Hier volg je de reddingsavonturen.

View post on Instagram
 

3. Pumpkin The Raccoon
We zien hier twee van onze favoriete dingen in het leven: donuts en een veel te schattige wasbeer. Dat dit tweede een van je meest favoriete dingen in het leven is, wist je waarschijnlijk nog niet. Neem maar snel een kijkje op de Insta van Pumpkin, dan weet je het zeker.

View post on Instagram
 

4. Marnie The Dog
Op het eerste gezicht vraag je je misschien af of er iets mis is met dit hondje. Maar hoe langer je kijkt hoe meer je hem wil vertroetelen. En jij bent niet de enige, want Demi Lovato kon zijn schattige scheve koppie ook niet weerstaan.

View post on Instagram
 

5. I Am Lil BUB
Ook dit katje is een gevalletje beetje anders dan normaal. Maar dat is precies wat Lil BUB zo ontzettend aandoenlijk maakt. Deze kleine poes heeft al zoveel fans dat ze zelfs haar eigen merchandise heeft. Als je op haar pagina scrolt kom je de te schattige merchandise tegen. #goals

View post on Instagram
 

6. Juniper Foxx
Neem al mijn geld! Dit uber lieve vosje wil je natuurlijk de hele dag kusjes geven. In de bio van Juniper wordt het vosje de vrolijkste vos genoemd. En dan geloven we wel, want wat een heerlijke lachebekje heeft dit vosje. Je wordt er zelf helemaal vrolijk van.

View post on Instagram
 

7. Emily Wang
Dit is geen Instagram van een hond, maar wel een hele grote hondenliefhebber. Emily Wang is fotografe en trotse eigenaar van Chibi en Kokoroko. Dat ze helemaal verliefd op de hondjes is, is te zien op haar feed. Hier poseren de twee onafscheidelijke maatjes regelmatig voor haar camera. Het leuke aan Emily Wang haar feed is dat ze niet alleen maar schattige foto’s plaatst, maar de foto’s daadwerkelijk mega mooi zijn om naar te kijken. Noem het maar gerust ‘puppykunst’.

View post on Instagram
 

8. My Cutest Frenchie
Dit is de perfecte pagina voor de frenchie-lovers. Hier volg je niet één lief hondje, maar duizenden. Echt fan-tas-tisch. Deze pagina verzameld de schattigste frenchies van Instagram. Iedere dag word je dus opnieuw verrast met deze super schattige oogjes op je timeline.

View post on Instagram
 

9. Smoothie The Cat
Met haar 1.8 miljoen volgers is Smoothie de kat waarschijnlijk de bekendste kat van Nederland. Waarom dat zo is, is geen twijfel over mogelijk. Want, wauw. Kijk eens wat voor een plaatje dit beestje is. Smoothie heeft kijkers om in te verdwalen en beter en verzorgder haar dan menig mens. Niet normaal.

View post on Instagram
 

Als je je een keertje down voelt, weet je direct dat je naar deze pagina moet komen voor de dagelijkse dosis happiness. Je kunt natuurlijk ook direct op de volg-button drukken, dan geniet je iedere dag van deze te schattige dieren op je beeldscherm.

Bron: elle.nl, fotografille.nl | Beeld: iStock