Lifestyle

Dit zijn de grappigste 1 april grappen om bij je vriendinnen uit te halen

Halen jouw vriendinnen ook altijd flauwe grappen met jou uit? Dan is het op 1 april tijd om jouw girlsquad eens goed terug te pakken. En nee, we hebben het niet over veters aan elkaar vastknopen en scheetkussens verstoppen. Wij hebben de grappigste 1 april grappen voor je op een rij gezet, zodat jij een keer je vriendinnen kan terugpakken. Have fun! 

1 april grappen
Het is weer bijna tijd om aprilgrappen uit te halen. Dus de grootste tijd om eens goede 1 april grappen bij je vriendinnen uit te halen. Veters aan elkaar vastknopen is voor amateurs, jij pakt het dit jaar groter aan met deze aprilgrappen. Benieuwd waarom we eigenlijk 1 april grappen uithalen ieder jaar? Lees het in dit artikel. 
1 april grappen aprilgrappen
Aprilgrappen:
♥ Plak de fiets van je bestie vol met allemaal post-its. Wedden dat ze geen zin heeft om ze er meteen af te halen, dus vervolgens met allemaal post-its rondfietst. 

♥ Verwissel op school of je werk op de deuren de 'duwen' en 'trekken' bordjes. Jij weet het natuurlijk, maar al je klasgenoten botsen tegen iedere deur. FUN!

♥ Heel flauw, maar stop bloem in de föhn van je bff. Als ze dan 's ochtends vroeg d'r haren wil drogen begint ze 1 april met een hele bijzondere coupe. Wel een beetje gemeen...

♥ Stuur je beste vriendin anoniem een berichtje met de tekst: 'Bedankt voor je aanmelding bij onze dating service. Deze mannen hebben interesse: *link naar jouw Instagram*' 

♥ Vul de slaapkamer van je vriendin met allemaal ballonnen zodat ze niet meer naar binnen kan. Je bent er wel even druk mee, maar wie weet krijg je hulp van een andere vriendin. 

♥ Laat de concierge op school een telaat-briefje schrijven voor je vriendin. Zorg ervoor dat er op staat dat ze zo vaak te laat is gekomen en daardoor iedere ochtend om 07:30 uur zich moet melden op school. Wedden dat ze in paniek naar jou toekomt?! 

♥ Pak stiekem de telefoon van je bff en verander de taal naar eentje met onleesbare tekens. 

♥ Leg een grote, vieze, harige nepspin in de tas van je bestie. 

♥ Maak een perfecte 1 april snack voor je vriendinnen: gekarameliseerde uien. En laat je besties denken dat het appels zijn. Ai... 

♥ Maak Mentos ijsklontjes voor je vriendinnen die graag cola drinken. Dat gaat lekker bruisen! 

♥ Verander de namen van contacten in hun telefoon met 'Het is een mysterie'. 

Bron: Prankster.nl, Boredpanda.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook