Lifestyle

Horoscoop maart 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van maart 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop maart 2019!

Horoscoop maart 2019: Ram
Hoewel de maand februari voor jou langzaam startte, vliegt de maand maart als een speer voorbij. Of het nou door het zonnige weer komt of je drukke agenda, voor jou is het twee keer knipperen en we zitten al in april. Vergeet daarom niet te genieten in de maand maart. Neem de tijd om eens een wandeling te maken en even te beseffen hoe mooi de wereld is, voordat je weer naar je volgende afspraak rent.

Horoscoop maart 2019: Schorpioen
Vorige maand stond in het teken van me-time. Je deed rustig aan en accepteerde dat je niet overál bij kon zijn. Probeer deze maand je aandacht goed te verdelen tussen familie, vrienden werk en eventuele lover, want je kunt niet voor altijd met Netflix en een dekentje op de bank blijven liggen. Kies voor een goede balans en je merkt dat je nieuwe energie krijgt van al die gezelligheid,

Horoscoop maart 2019: Tweelingen
Jij bent helemaal klaar met de winter en doordat de eerste zonnestralen zich laten zien heb jij de zomer al in je bol. De wintergarderobe wordt vervangen door zomerse jurkjes en dat winterdekbed wordt omgeruild voor een dunner exemplaar en het date-seizoen is geopend. Maar pas op dat je niet te hard van stapel loopt, want je weet het: maart roert zijn staart..

Horoscoop maart 2019: Kreeft
Je motivatie is even ver te zoeken als het gaat om werk of school. Je mist de focus en weet niet waar je het zoeken moet. Probeer daarom eens iets nieuws. Kies eens een lesje pilates als je altijd yoga doet of koop eens een boek als je verslaafd bent aan Netflix. Wedden dat jij later in de maand maart nieuwe energie krijgt en die focus zo weer is gevonden? Laat je niet tegenhouden door twijfels en ga voor een nieuwe uitdaging ook al is het maar iets kleins.

Horoscoop maart 2019: Leeuw
De maand maart staat voor jou in het teken van de liefde. Hoewel de afgelopen maanden wat 'saai' waren op liefdesgebied, begint het in maart weer op gang te komen. Voor alle single Leeuwen: ga erop uit en flirt erop los. Je bent deze maand onweerstaanbaar. Heb je een relatie? Verras hem dan eens met een spannend cadeautje of laat een lief briefje achter. Dit geeft jullie relatie zeker een boost.

Horoscoop maart 2019: Weegschaal
Vorige maand was heerlijk rustig en in de maand maart is het daarom weer tijd om te knallen. Jij begint dan ook volledig opgeladen aan deze nieuwe maand en het lijkt erop dat je energie hebt voor tien. Pas wel op dat je niet te veel van jezelf vraagt en vergeet niet te luisteren naar je lichaam, want anders bestaat de kans dat je halverwege de maand opeens uitgeput bent. Vergeet daarnaast niet ook niet om je gezonde voedingspatroon. Af en toe cheaten is helemaal niet erg, maar laat dit niet uit de hand lopen.


Horoscoop maart 2019​: Stier
Februari was een maand van knopen doorhakken en nieuwe dingen ontdekken en jij voelt je hierdoor beter dan ooit. Stier, je straalt en iedereen ziet het, dus maak daar gebruik van if you know what we mean. Flirt erop los en wie weet loopt het wel uit op een date... Wees niet bang voor een afwijzing, want er zwemmen genoeg vissen in de zee.

Horoscoop maart 2019: Maagd
De zon begint steeds vaker te schijnen en dat doet je goed. Je springt zonder moeite je bed uit 's ochtends, hebt meer energie en je bent helemaal klaar om aan die bikinibody te gaan werken. Zonder moeite ben jij minstens één keer per week in de sportschool te vinden en je voelt je fitter dan ooit. Kijk stiekem eens om je heen als je op die loopband aan het rennen bent en wie weet spot jij hier een hottie voor een date op het terras.

Horoscoop maart 2019: Vissen
Normaal gesproken zit jij altijd als eerste op het terras als de zon zich laat zien, maar deze maand heb jij het veel te druk. Tentamens, belangrijke afspraken en deadlines. Zucht... Probeer daarom je tijd zo slim mogelijk in te delen. Gun jezelf tijdens het leren een kopje koffie op het balkon of verplaats je afspraak van het kantoor naar het terras op de hoek. Zo ben je nuttig bezig en geniet je van het weer.

Horoscoop maart 2019: Waterman
Woehoe! Waterman opgelet, want er hangt deze maand liefde in de lucht. Ga er niet teveel zelf naar op zoek, want halverwege de maand gebeurt het vanzelf. Heb je een relatie? Dan spelen jullie al maanden het perfecte stel voor de buitenwereld, maar gaat het ook echt zo goed of doen jullie maar alsof? Het is helemaal niet erg om af en toe eens kritisch naar jullie relatie te kijken en wie weet komen jullie tot nieuwe inzichten.

Horoscoop maart 2019: Steenbok
Maart staat voor jou in het teken van belangrijke keuzes maken. Op carrièregebied moet je knopen doorhakken en dat kan soms best lastig zijn. Tip: luister naar je gevoel. Diep van binnen weet je welke keuze het beste is voor jou, dus vertrouw hier dan ook op en laat je niet gek maken door anderen. Doe niets waarbij jij je niet goed voelt.

Horoscoop maart 2019: Boogschutter
Vorige maand stond in het teken van heel veel gezelligheid en dat merkte je bankrekening ook. Tijd om het even rustig aan te doen dus. Je hoeft echt niet al je sociale verplichtingen te cancelen, maar is het echt nodig om twee keer per week uit eten te gaan? Maak bewuste keuzes deze maand, zodat je aan het einde van de maand nog iets over hebt om op je spaarrekening te zetten. Geef toe, dit heb je al heel lang niet meer gedaan.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved